Uw bedrijfsontruiming efficiënt en planmatig uitgevoerd
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Bedrijfsontruiming

Ontruiming de Zwart heeft jarenlange ervaring in ontruimingen voor bedrijven, KMO’s en zelfstandige. Zo bieden wij diensten voor de verhuizing van bedrijven, faillissement, festivalterreinen, bouwwerven en magazijnen.

Als u de ontruiming van uw bedrijfspand goed wilt regelen, dan hopen wij u van dienst te kunnen zijn door onze ervaren vakmensen in te zetten voor uw bedrijfsontruiming.

Wij hebben het ontruimen van bedrijven al ruim 10 jaar onder de knie. De “zonder zorgen” dienstverlening van Ontruiming de Zwart haalt bij u graag de lastige klussen van het opruimen van inboedels of ontruimingen uit handen. U kunt het gehele ontruimingsproces aan ons overlaten. Wij regelen alles van A tot Z terwijl u zich zorgeloos bezig kunt houden met andere werkzaamheden.

Heeft u ook hulp nodig bij bedrijfsverhuizingen of -ontruiming? Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina of bel ons via: 06 467 506 03.

Bedrijfsontruiming

Ontruiming bedrijfspand door ervaren vakmensen

Een bedrijf ontruimen is een dienstverlening die u het beste kunt overlaten aan een gespecialiseerde firma die u volledig ontziet. Het is een grote klus waar veel bij komt kijken. Wij regelen alles voor u, van de voorbereiding tot het bezemschoon achterlaten van het pand. Zo kunt u uw tijd en energie volledig besteden aan de zaken die voor u van belang zijn.

Een bedrijfsontruiming is daarnaast zwaar en intensief fysiek werk, emotioneel mogelijk lastig en logistiek een beproeving. Onze ervaren werknemers nemen deze taak graag van u over.

Voor de ontruiming van de bedrijfsruimte komen we eerst bij u langs om te indexeren wat er allemaal ontruimd en leeggehaald moet worden. Zo kunnen we een duidelijk plan opstellen om vervolgens op de ontruiming over te gaan. Door onze planmatige en oplossingsgerichte werkwijze zal de ontruiming in goede banen verlopen.

Onze ervaren en vriendelijke vakmannen beheersen de kunst van het ontruimen en de afvalstromen en inboedels. Tevens plaatsen wij afvalcontainers of gebruiken een vrachtwagen/camionette om alles af te voeren. Onze eigen ladderliften die we ter beschikking hebben kunnen eveneens ingezet worden.

Hierdoor kunnen we uw volledige inboedel overnemen. Daarnaast zorgen we dat na de ontruiming de bedrijfsruimte bezemschoon opgeleverd wordt. Zo hoeft u zich daar ook geen zorgen meer om te maken.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Overnemen inboedel

Naast het ontruimen van uw bedrijfsruimte kunnen wij ook de inboedel die u niet meer wenst te houden van u overnemen. Door goede afspraken met u te maken zorgen we ervoor dat wij u uw overbodige inboedel overnemen. Uiteraard kunnen wij de spullen en inboedel ook overkopen tegen een eerlijke prijs.

In geval van faillissement van bedrijven kunt u Ontruiming de Zwart ook inzetten voor het opkopen van inboedel. Samen met u overleggen we de inkoop en verkoop van de inboedel om u volledig te ontzorgen. Neem gerust contact op om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Hoe gaan we te werk bij een bedrijfsontruiming?

Wanneer u interesse heeft in onze ontruimingsdienst voor uw bedrijf, kunt u via onze website een offerte aanvragen. Deze is uiteraard gratis en vrijblijvend. Vervolgens nemen wij contact met u op voor het maken een een persoonlijke afspraak op locatie met onze expert.

Zo kunnen we samen met u vastleggen wat er moet gebeuren tijdens de ontruiming van het bedrijfspand, welke spullen verhuisd moeten worden en of er eventueel inboedel opgekocht kan worden. Wij stellen voor u vervolgens een duidelijke en transparante offerte op. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor woningen en vrij specifieke en bijzondere opdrachten van bedrijven is het aangewezen dat we eerst eens langs komen. Dit kan namelijk erg verschillen per woning of bedrijf. Voor appartementen hebben we standaard tarieven als het om een normale inhoud gaat van een normale bewoning. Neem gerust contact met ons op en we vertellen u dan graag meer over de tarieven en de procedure van de ontruiming van uw bedrijfspand of woning.

Zodra u de offerte accepteert kunnen we aan de slag met de bedrijfsontruiming. We zijn zeer flexibel en kunnen als het beter uitkomt voor u ook in weekenden en avonduren het bedrijfspand ontruimen. Na het maken van de afspraken kunnen onze vakmannen beginnen met de voorbereiding en uiteindelijk de bedrijfsontruiming zelf.

Extra mogelijkheden voor bedrijven

Ontruiming de Zwart en haar ervaren vakpersoneel kan breed worden ingezet voor andere diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van vloeren, schroeven verwijderen en gaatjes opnieuw vullen, afbraakwerkzaamheden of (de)montagewerken kunnen door onze mensen worden uitgevoerd.

Ook diensten zoals schilderwerken, reinigen, ontsmetten, onderhouden tuinen of bewerken van muren zijn werkzaamheden waar u Ontruiming de Zwart voor kunt inschakelen. Zo kunnen we uw bedrijfspand bezemschoon en netjes opleveren zodat deze verkoopklaar is.

Heeft u een kleiner kantoor? Wij helpen u ook graag met deze verhuizing. We kunnen uw inboedel snel en efficiënt inpakken en verhuizen naar het nieuwe pand. Uiteraard laten we de oude ruimte ook weer netjes en schoon achter.

Maak gebruik van het vrijblijvend inhuren van een expert op locatie. Onze medewerker gaat graag met u in gesprek om goede en transparante afspraken te maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Meer weten? Bel ons via: 06 467 506 03 of vul ons contactformulier in.

Bedrijfontruiming tapijt

Beoordelingen van onze bedrijfsontruimingen

5
Dit bedrijf gebeld heel snel een afspraak kunnen maken. Afspraken waren helder super goed en enorm tevreden over het resultaat. Ik zeg tot de volgende keer!

Henk Scheffer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Troeta Brummer

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten