Uw huis snel, efficiënt & betaalbaar ontruimen
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Huis ontruimen

Bij Ontruiming de Zwart ontruimen we al vele jaren diverse huizen en panden voor particulieren en bedrijven. Door onze ervaring gaan we zorgvuldig en efficiënt te werk zodat de ontruimingen soepel en snel verlopen. Wij ontruimen huizen altijd op een transparante wijze en volgens een eerlijke prijs. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en we spreken vooraf de prijs af, zodat u niet verrast wordt door kosten achteraf.

Wij werken daarnaast met een team van specialisten die beschikken over veel ervaring in het professioneel huisontruimen van woningen en verhuizingen. Wij bieden met onze diensten graag extra service en doen zoveel mogelijk ons best om u te ontzorgen bij de ontruiming van uw huis.

Wilt u ook gebruik maken van onze woning ontruimingsdiensten? Of heeft u enkele vragen over onze diensten voor huizen leegruimen? Wij helpen u graag door de mogelijkheden met u door te nemen en door heldere afspraken met u te maken.

Neem direct contact op via: (06) 46750603 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.

Huis ontruimen in ruil voor inboedel

Het fijne aan de service van Ontruiming de Zwart is dat we flexibel zijn in het overnemen van inboedel en dit kunnen inzetten voor het wijzigen van de prijs voor de huisontruimingsdiensten. Zo bent u ook nog eens goedkoper uit!

Wij ruimen uw inboedel op en geven uw inboedel en spullen graag een tweede leven bij mensen die dit hard nodig hebben en goed kunnen gebruiken. Of wij leveren uw inboedel bij de kringloop of een goed doel. Wat u niet meer nodig heeft en niet kan worden overgenomen, nemen wij graag mee naar het afvalbrengstation, zodat u er niet meer naar om hoeft te kijken.

Wilt u ook graag uw huis laten ontruimen of huis leeghalen in ruil voor inboedel? Wij nemen graag uw inventaris of spullen gratis over of kunnen deze inzetten voor een prijsverlaging van onze ontruimingsdiensten. Wilt u dat uw spoedontruiming binnen 24 uur is geregeld. Ook dit kunnen wij voor u regelen.

Doe gerust een aanvraag, wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en om u te voorzien van advies over het professioneel leegruimen van uw huis. Daarbij is het handig als u foto’s van de inboedel meestuurt in het formulier als bijlage.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Huisontruiming na overlijden

Bij het overlijden van een dierbare bent u vaak druk om zaken rondom de overledene in goede banen te leiden. U kunt op ons rekenen als u liever geen kopzorgen heeft wat betreft het ontruimen van uw huis of bij een verhuizing. Als professioneel huisontruimer ontzorgen we u graag.

Het woning leeghalen bij overlijden doen we met veel discretie en efficiëntie. Daarbij is het belangrijk dat de woning na het overlijden tijdig wordt leeggehaald volgens de afgesproken tijd en volgens de afspraken die wij met u hebben gemaakt.

Naast onze hulp bij huisontruiming kunnen wij ook de verhuizing en het ontruimen van seniorenwoningen in goede banen leiden, door zorgkamers, hospice of de kamer van het verzorgingshuis te ontruimen. Het leegruimen van uw huis gaat altijd gepaard met een goede afwikkeling van het verhuizen en verplaatsen van uw inboedel. Daarnaast zijn wij ook in te zetten voor uiteenlopende kluswerkzaamheden.

U kunt op ons bouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring in huizen ontruimen. Ons doel is om huizen snel en efficiënt te ruimen door professioneel te werk te leveren. Daarnaast leveren wij uw huis naderhand netjes op en zorgen wij dat alles na het leegruimen schoon en netjes wordt opgeleverd. Uw huis laten opruimen door onze specialisten is een zorgeloze ervaring.

Huis ontruimen kosten

Benieuwd naar de huis leegmaken prijs? Afhankelijk van de omvang van de inboedel, de ontruiming van de woning en mogelijke extra diensten kunnen wij u een duidelijke prijsopgaaf bieden. Ook kunnen wij u bijkomende diensten leveren, zoals: reinigen, bewerken van muren, ruimtes ontsmetten en onderhouden en schilderwerken. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Tevens bieden wij onze huis leeghalen diensten aan voor bedrijven. Bekijk daarvoor onze pagina voor bedrijfsontruiming. Wij kopen ook partij inboedel op voor bedrijven en faillissement opkopen.

Wat kost een huis leeghalen? Om de kosten voor huis leegruimen te berekenen hebben we een vrijblijvend offerteformulier dat u kunt invullen. De huizen leegmaken prijs is namelijk altijd anders doordat we benodigde werkzaamheden variëren. U kunt gratis en vrijblijvend onze offerte aanvragen op de website aanvragen voor het leegruimen van uw huis en onze verhuisdiensten. Omschrijft u dan zo goed mogelijk welke diensten wij voor u kunnen uitvoeren en of wij daarbij mogelijk ook inboedel kunnen overnemen of inkopen. Zo kunnen wij u vervolgens voorzien van een duidelijk voorstel.

Mogen wij de zorgen voor uw huisontruiming uit handen nemen? Wij staan voor u klaar! Bel ons direct via: (06) 46750603.

Reviews over huis leegruimen

5
Dit bedrijf was ons aanbevolen en het betrof het leeghalen van het ouderlijk huis. Eerst was er een inventarisatie gevolgd door een offerte. Betrof een soepel verlopend proces en de prijs-/kwaliteitverhouding was meer dan op orde. Uitermate vriendelijke en klantgerichte mensen die geen moeite hebben hard werken. Zij koppelen dit aan zorgvuldigheid dus ik kijk terug op uitstekende dienstverlening. Dit bedrijf kan ik iedereen van harte aanbevelen!

Wendy Bajet

5
Het ontruimen van een woning is nooit leuk. Daarom is het fijn als er een 100% betrouwbare partij is die alles uit handen neemt. Alle afspraken werden stipt nagekomen, een snelle afspraak en offerte. De inboedel werd netjes en respectvol meegenomen, geen verrassingen. Daarna helemaal schoon en netjes opgeleverd. Ik ben zeer tevreden en beoordeel de zwart zonder meer met een 10 en beveel de zwart van harte aan!

Frank Dekker

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten