Uw woning efficiënt laten ontruimen in Den Haag?
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Vast bedrag, geen extra kosten
24/7 bereikbaar voor contact
Specialist in spoedontruiming

Woningontruiming Den Haag & landelijk

Wilt u een woningontruiming in Den Haag door een professional laten uitvoeren? Neem dan direct contact op met Ontruiming de Zwart. Wij hebben ruime ervaring met het ontruimen van woningen, zorgkamers, kelders en bedrijfspanden.

Ruim 10 jaar verzorgen wij door heel Nederland het ontruimen van woningen, Kleine verhuizingen in Den Haag en het opkopen en overnemen van inboedel. Dit doen wij op een transparante wijze en altijd in goed overleg met onze klanten. Zo gingen al ruim 3000 tevreden klanten u voor.

Het ontruimen en leegruimen van woningen is vaak een zware klus. Ontruiming de Zwart is een professioneel bedrijf die uw woningontruiming volgens een efficiënt en gestructureerd plan de werkzaamheden snel en zorgvuldig kunnen uitvoeren. Op die manier heeft u veel meer tijd over voor andere belangrijke zaken en ontzorgen wij u hierin volledig.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons direct via: (070) 204 29 88.

4.8
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel.Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart.Ik kan kort zijn top geregeld allemaal.Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Wij bij woningontruiming de Zwart bieden landelijke service!

Geen voorrijkosten!

Landelijk

Landelijke service & flexibel inzetbaar.

Spoedservice

Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag.

Vertrouwd

Klanten beoordelen ons met een 4.9/5!

24/7

24/7 bereikbaar voor contact

Huisontruiming Den Haag door ervaren professionals

Wij weten wat er allemaal bij komt kijken en ontzorgen u van A tot Z. Soms is het noodzakelijk dat een woning in originele staat opgeleverd moet worden, ook hierbij kunnen wij u helpen. Denk hierbij aan vloeren, trappen kaal opleveren.

Wij weten wat er allemaal bij komt kijken en ontzorgen u van A tot Z. Soms is het noodzakelijk dat een woning in originele staat opgeleverd moet worden, ook hierbij kunnen wij u helpen. Denk hierbij aan vloeren, trappen kaal opleveren.

Wij leveren na ontruiming de ruimte(s) altijd bezemschoon op, maar als u schoonmaak wensen heeft, zoals: ontsmetting of nicotine vrij maken van uw huis of pand, is dat in goed overleg zeker mogelijk.

Wanneer we het huis leegruimen in Den Haag, verwijderen wij tegen een afgesproken meerprijs de spijkers, schroeven en pluggen uit de muur en maken de gaatjes dicht. Wij demonteren alle lampen en plaatsen kroonsteentjes op de lichtpunten. Daarnaast voeren wij ook andere werkzaamheden uit die we graag vooraf met u bespreken.

Wij zijn tevens specialisten in tuin, kelder, zolder, garage of magazijnopruimingen en voeren deze dienst graag voor u uit.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!

  • 24/7 bereikbaar voor contact
  • Landelijke service & flexibel inzetbaar
  • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
  • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag

Huis leeghalen Den Haag

Ontruiming de Zwart is Professioneel, Discreet, Flexibel en werkt netjes en ontzorgd u van A tot Z bij de ontruiming in Den Haag. Wij zijn voor dan ook de beste keuze!

Waar bieden wij onze woningontruiming diensten aan? Ook in andere grote steden in Nederland voeren wij onze diensten uit. Dit zijn onder andere:

  • Woningontruiming Rotterdam
  • Woningontruiming Utrecht
  • Woningontruiming Den Haag
  • Woningontruiming Breda
  • Woningontruiming Arnhem

Uw woning leeghalen doen wij volgens een eerlijke prijs en kan in combinatie met de overname van inboedel zeer voordelig voor u zijn. Om er helder en snel achter te komen wat wij voor u kunnen betekenen en wat de prijs van woning ontruimen is, kunt u het beste en duidelijk offerte naar ons versturen, zodat wij u kunnen voorzien van een eerlijke offerte.

Overtuigd van huis ontruiming bij ontruiming de zwart? Vraag dan een offerte aan via het offerte formulier. De expert ter plaatse zal direct een vrijblijvende offerte opstellen naar uw wensen. Liever direct iemand spreken? Neem nu contact op via: (070) 204 29 88.

Wij bij Ontruiming de Zwart bieden een gratis inspectie om u op weg te helpen!