Veilig, betrouwbaar en efficiënt
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Faillissement opkopen

Ontruiming de Zwart is een betrouwbare partner in het opkopen van inboedel bij een faillissement van bedrijven en organisaties.

Als u een partij zoekt die met u meedenkt om op goede wijze uw bedrijfs inboedel en inventaris te verkopen, dan is Ontruiming de Zwart voor u de professionele partner . Wij bezitten over de kennis en ervaring op het gebied van faillissement opkopen. We werken efficiënt en kunnen snel schakelen, zodat de klus binnen no time geklaard is.

Wij bieden onze faillissement opkoop service aan voor bedrijven en particulieren. Wij staan iedere dag voor u klaar om u volledig te ontzorgen in de inkoop en verkoop van inboedel. Bij Ontruiming de Zwart vinden wij het van belang om onze inzichten en toewijding in te zetten om op goede wijze in de wensen en behoefte van onze klanten te kunnen voorzien.

Bent u geïnteresseerd en wilt u vooraf meer inhoudelijke informatie over de mogelijkheden en opruiming van uw inboedel? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u vrijblijvend te voorzien van advies. Neem direct contact op via: (06) 46750603.

Faillissement opkopen

Faillissement inboedel overnemen

Bij het opkopen van inboedel bij faillissementen kunnen wij inboedel inkopen en verkopen van partijhandel, partijgoederen en voor restpartijen. Denk hierbij aan inboedel en inventaris opkopen van: bedrijven en magazijnen, inboedel van bedrijfspanden, horeca opkopingen, fabrieksrestanten, meubels, randapparatuur, maar ook bij overschotten in de productie.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes bij een faillissements opkoop. Een belangrijk onderdeel is om de producten en boedels uit faillissementen op professionele wijze te onderzoeken, zodat wij u kunnen voorzien van advies over de mogelijkheden. Uiteraard volgens een eerlijk en goede prijs!

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Faillissement verkoop meubels tegen eerlijk prijs

Met name in de verkoop en inkoop van meubels heeft Ontruiming de Zwart een breed netwerk. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het opkopen van meubels uit de horeca en hotellerie. Iedere partij die graag de inboedel wilt laten ontruimen of verkopen kan bij ons terecht voor gratis advies.

Huis ontruimen bankstel tillen

Waarom Ontruiming de Zwart?

Als echte woningontruimers en kleine verhuizers hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd in het efficiënt ontruimen en verplaatsen van inboedel. Wij halen daarom de totale last van uw schouder om alle logistiek en strategie van het verhuizen, verplaatsen of inkopen van inboedel volledig van u over te nemen.

Wij werken volgens een transparante en professionele werkwijze, waarin wij discreet te werk gaan en binnen een dag uw pand of magazijn efficiënt kunnen ontruimen. Onze flexibiliteit en oplossingsgerichtheid hebben ertoe geleid dat onze klanten zeer tevreden zijn. Dit geeft ons natuurlijk opnieuw energie om onze service hoog te houden.

Vrijblijvende persoonlijke afspraak opkopen faillissement

Wij hechten zeer veel waarde aan duidelijke service een goede relatie met onze klanten. Daarnaast gebruiken wij onze expertise om onze partners en afnemers op juiste wijze te adviseren. Vanwege onze werkwijze hebben wij al veel partners mogen verwelkomen, waarmee wij succesvol hebben mogen samenwerken.

Ontruiming de Zwart is inmiddels gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van inboedels en faillissementen en wij hopen dan ook u hierin te mogen ondersteunen.

Voor de mogelijkheden van faillissement inkoop kunt u gerust eens contact opnemen. U kunt ons direct bereiken via de contactpagina of bellen via (06) 46750603.

Reviews over faillissement opkopen

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten