Uw woning efficiënt laten ontruimen in Breda?
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Breda

Ontruiming de Zwart is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf. Wij zorgen ervoor dat u woning van A tot Z wordt ontruimd. Door onze ervaring, die in de loop der jaren is opgebouwd hebben wij alle capaciteiten in huis om u zorgen uit handen te nemen tijdens de woning ontruiming.

Al ruim 10 jaar verzorgen wij door heel Nederland woningontruimingen. Naast het ontruimen van woningen kunt u bij ons ook terecht bij het ontruimen van een bedrijfspand of kleine verhuizingen en zijn wij sinds de oprichting van Ontruiming de Zwart gespecialiseerd in het overnemen of opkopen van inboedel.

Veel klanten zijn u de afgelopen jaren voorgegaan. Samen met onze klanten hebben wij met succes al vele woningen mogen ontruimen en verhuizingen mogen uitvoeren. Wij zijn daarom de alles-in-één oplossingen voor bedrijven en particulieren die opzoek zijn naar het totale plaatje.

Woningontruiming de Zwart is u dan ook graag van dienst bij een woningontruiming in Breda. Wij zorgen ervoor dat uw huisontruiming op professionele wijze wordt uitgevoerd. Heeft u een vraag voor ons of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier. Wilt u direct iemand spreken? Bel ons dan via: (076) 204 57 40.

Woningontruiming Breda

Woning leegruimen Breda door ervaren bedrijf

Een huis leeghalen na het overlijden van een dierbare is een zware opgave. Wij helpen u graag in deze emotionele periode en maken samen een plan welke spullen u wilt houden en welke spullen weg mogen of naar een goed doel mogen. Schakel daarom Ontruiming de Zwart in om een woning na overlijden te ontruimen.

Naast een huis leegruimen hebben wij uiteraard extra diensten om u woning in de best mogelijke staat op te leveren. Het huis is leeg, maar u heeft nog gaten in de muur door spijkers,schroeven en pluggen en u wilt deze laten dichten of lampen moeten worden gedemonteerd. Ook hier helpen wij u tegen afgesproken meerprijs mee, om u van uw zorgen te ontlasten.

Waar bieden wij onze woningontruiming diensten aan? Naast onze diensten in Breda zijn we ook actief in diverse andere grote steden:

Overtuigd om u woning snel en efficiënt leeg te laten ruimen? Neem dan contact met ons op en wij kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Rotterdam inboedel

Woning laten leeghalen in Breda? Laat het over aan Ontruiming de Zwart

Wij vinden het erg belangrijk dat u na de woningontruiming een prettig gevoel overhoud. U schakelt ons ten slotte in, zodat u wordt ontlast. Wij komen daarom graag eerst bij u langs om u woning en of ruimte ter plaatse te bekijken en u wensen door te nemen om gezamenlijk tot een plan te komen.

Wilt u vandaag nog met ons in contact komen om een woning te laten ontruimen? Neem dan snel contact op via (076) 204 57 40. Ontvang je liever eerst een vrijblijvende offerte? Vraag deze dan aan via dit formulier.

Woningontruiming reviews uit Breda

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

5
Zeer tevreden over dit bedrijf, heeft mij goed geholpen bij het plots overlijden van een familielid waarnaar deze woning snel leeg moest van de verhuurder. Waar de andere reguliere bedrijven geen tijd hadden voor mij heeft De zwart tijd gemaakt voor me en dit tegen een zeer goede prijs.

Freddy Pronken

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten