Woningontruiming Zeeland, netjes en efficiënt uitgevoerd
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Zeeland

Op zoek naar een professionele en ervaren ontruimingsdienst in Zeeland? Ontruiming de Zwart is dé specialist op het gebied van ontruimingen en verhuizingen. Voor verschillende particuliere en zakelijke klanten voeren we al jaren ontruimingen uit. Het leeghalen van een huis of bedrijfspand is vaak een grote en zware klus die u beter kunt uitbesteden. Wij staan voor u klaar om u hierbij te ondersteunen.

Een huis leeghalen na het overlijden van een dierbare is vaak een emotionele taak. Daarnaast komen er nog vele andere zaken bij kijken. Ontruiming de Zwart ontzorgt u graag bij het ontruimen van de woning zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Met Ontruiming de Zwart bent u ervan verzekerd dat de woningontruiming soepel verloopt en dat uw meubels veilig worden verhuisd. Onze ontruimers zullen discreet en respectvol met uw spullen omgaan en de woning bezemschoon opleveren.

Wij staan voor u klaar voor verschillende soorten ontruimingen Naast het ontruimen van een woning wegens overlijden kunt u ons ook inschakelen voor het leeghalen van een kelder of zolder en voor de ontruiming van een zorgkamer.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het leeghalen van uw woning of kamer? Neem telefonisch contact (06) 467 506 03 met ons op of vul ons contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Woningontruiming Zeeland

Vakkundige en ervaren bedrijfsontruiming Zeeland

Voor het ontruimen van een bedrijfspand of kantoor in Zeeland kan Ontruiming de Zwart u ook volledig ontzorgen. Het leeghalen van een bedrijfspand is een grote klus waar veel bij komt kijken. Onze professionele ontruimers hebben hier al jarenlang ervaring mee en kunnen uw zorgen uit handen nemen.

Met onze planmatige en efficiënte werkwijze zorgen we ervoor dat uw kantoor of bedrijfspand netjes en zo snel mogelijk wordt leeggehaald. Uw inboedel kunnen we vervolgens verhuizen of (laten) opkopen. Tot slot zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand bezemschoon opgeleverd wordt en in zijn originele staat achterblijft.

Niet alleen in Zeeland, maar in heel Nederland kunt u terecht voor woning- en bedrijfsontruimingen. Bekijk hier per provincie onze diensten:

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Ontruiming Zeeland van A tot Z geregeld

Wanneer u onze ontruimingsdienst wilt inschakelen komen we eerst bij u langs om de inboedel vast te leggen die ontruimd moet worden. Aan de hand daarvan kunnen we een offerte voor u opstellen. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend en transparant. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Naast de offerte zullen we ook een plan van aanpak maken. Daarbij zullen we met u in overleg afspraken maken over de ontruiming. U kunt daarbij bijvoorbeeld aangeven welke spullen u wilt houden en welke weggebracht mogen worden. Tijdens het overleg kunt u al uw wensen en voorkeuren aangeven zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Tijdens de ontruiming zelf hoeft u niets te doen. Wij regelen alles en ontruimen uw woning of bedrijfspand snel en efficiënt. Komt het beter uit als we langskomen in het weekend of de avond? Geen probleem. Wij zijn flexibel inzetbaar en komen wanneer u dat het beste uitkomt.

Neem voor meer informatie over onze ontruimingsdiensten contact met ons op. Vraag bij interesse ook gerust een gratis offerte aan.

Woningontruiming reviews uit Zeeland

5
Wij zijn supergoed geholpen! Wat een toppers! Niks op aan te merken. Werken snel en netjes. Mijn complimenten!

Jessie Fleurima

5
Super snelle service. gezellige mannen. Zijn ook serieus als ze serieus moeten zijn. Ze verrichten hun werk snel en doen er alles voor om het mij zo simpel te maken. Zeker een aanrader!

Welsey Schagen

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten