Ontruimen door de Zwart gaat professioneel, flexibel en netjes
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Ontruimingsbedrijf

Ontruiming De Zwart is het ontruimingsbedrijf voor verschillende ontruimings- en verhuisdiensten. Zo kunt u op ons rekenen voor snelle en efficiënte ontruimingen voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor het opruimen van inboedel en (kleine) verhuizingen kunt u bij ons terecht.

Onze enthousiaste werknemers staan vol energie voor u klaar en nemen de zorg van het leeghalen van een huis of kantoor van u weg. Onze visie is dan ook: planmatig en met goede afspraken efficiënt te werk gaan. Daarnaast zijn we specialist in het oppakken van grote projecten, zoals een bedrijfsontruiming of bij faillissementen.

We zijn gevestigd in Den Haag maar hebben verschillende locaties door heel Nederland waardoor we ook bij u in de buurt onze diensten kunnen aanbieden. Bovendien zijn we flexibel inzetbaar, ook in de weekenden en avonduren. Daarnaast kunnen wij bij haast ook spoedontruiming bieden.

Wij zijn een ervaren ontruimingsbedrijf met jonge enthousiaste mensen, die flexibel, respectvol en direct te kunnen schakelen. Procesmatig en service- en oplossingsgericht werken is onze drijfveer. Tevredenheid van onze klanten geeft ons energie om steeds opnieuw onze service op het hoogste level te houden. Wij stoppen daarom pas als u tevreden bent

Ontruiming de zwart dozen tillen
Ontruiming de zwart woning ontruiming
735
Tevreden klanten
419
Woning ontruimingen
325
Verhuizingen
191
Spoed ontruimingen
Ontruiming de Zwart aan het werk

Ontruimen door de Zwart gaat professioneel, flexibel en netjes

Is het omdat u gaat verhuizen naar een kleinere woning of naar een bejaarden- of verzorgingshuis? Iedereen kan met een ontruiming te maken krijgen. Een hele woning of zorgkamer ontruimen en deze ook nog bezemschoon opleveren is een klus die voor veel mensen te veel van het goede is daarom zijn wij van de Zwart hier om u te helpen.

Onze beoordelingen

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel.Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart.Ik kan kort zijn top geregeld allemaal.Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Waarom Ontruiming de Zwart

 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied