Wij ruimen uw kelder op en doen een grondige schoonmaak
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Tuin ontruimen

Heeft u een verwilderde tuin of wilt u uw tuin leegruimen voor de aanleg van een nieuwe tuin? Dit kan soms een fysieke zware klus zijn. Ontruiming de Zwart helpt u hier graag bij. U kunt onze ontruimingsdienst inzetten om uw tuin leeg te halen of te laten schoonmaken. 

Onze ontruimers zullen dit snel en efficiënt doen. Zo is uw tuin weer netjes of helemaal leeg zodat u uw nieuwe tuin kan aanleggen. Voor ons is geen klus te groot. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? 

Neem gerust contact met ons op of bel direct naar 06 467 506 03. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

tuin-ontruimen-1

Opruimen tuin

Wanneer u uw tuin door ons wilt laten opruimen komen we eerst bij u langs voor een intake. Zo kunnen we zien wat de grootte van de tuin is en wat er allemaal moet gebeuren. Aan de hand daarvan zullen we een offerte opstellen. Hierin verwerken we uw wensen voor de ontruiming van de tuin. 

U kunt aangeven of we de tuin alleen moeten schoonmaken en opruimen of dat het gaat om het leeghalen van uw tuin. De prijs van de offerte is afhankelijk van de werkzaamheden die verricht moeten worden en het aantal vierkante meters. 

Bij het opstellen van de offerte houden we uiteraard rekening met uw wensen. Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij zorgen dat het in orde komt. Doordat we flexibel werken kunnen we de ontruiming uitvoeren wanneer dit u het beste uitkomt. Ook tijdens avonduren of in het weekend.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Tuin opruimen en schoonmaken

Heeft u een oude tuin die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Uw tuin schoonmaken en opruimen is voor Ontruiming de Zwart geen enkel probleem. We zorgen dat de groene aanslag van de tegels wordt verwijderd en dat verwilderde planten en struiken gesnoeid worden. Zo ziet uw tuin er in no time weer netjes en opgeruimd uit.

Naast het schoonmaken van tuinen kunt u onze ontruimers ook inschakelen voor het ontruimen van zolders, kelders en garages. Ideaal wanneer u uw nieuwe woning volledig schoon wilt hebben of uw huidige woning een opknapbeurt wil geven.

Ontruiming de Zwart is specialist in het ontruimen van verschillende soorten ruimtes. We zorgen dat de ontruiming snel, planmatig en efficiënt verloopt. Hierbij laten we een bezemschoon resultaat voor u achter.

Professioneel uw tuin laten opruimen

Wanneer u uw tuin laat ontruimen door Ontruiming de Zwart hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen de ontruiming van A tot Z. Dus ook het wegbrengen van het oude tuinafval. Bovendien staat bij ons service op één. We zorgen dat de ontruiming soepel verloopt en dat u met een tevreden glimlach uw ontruimde tuin ontvangt. 

Ook graag uw tuin laten leeghalen en schoonmaken? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Voeg hierbij foto’s van de tuin toe zodat we al gelijk een idee hebben van wat er moet gebeuren. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

tuin-ontruimen-2

Reviews over tuin ontruimingen

5
Dit bedrijf gebeld heel snel een afspraak kunnen maken. Afspraken waren helder super goed en enorm tevreden over het resultaat. Ik zeg tot de volgende keer!

Henk Scheffer

5
Onwijs blij geweest met de service, wat een fantastisch werk hebben jullie geleverd! Zeker een aanrader voor elke klus 👍🏼

Angelique

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten