Onze ervaren vakmensen gaan zorgvuldig en voorzichtig te werk
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Senioren verhuizen: Met extra aandacht

Heeft u verhuisplannen? Een verhuizing is meestal een enorme klus, maar voor ouderen is het vaak een nog zwaardere taak. Met het toenemen van de leeftijd ontstaat vaak de wens om in een kleinere seniorenwoning te gaan wonen. Voor ouderen is het namelijk comfortabeler en veiliger om gelijkvloers te wonen.

Het vraagt extra aandacht om een seniorenverhuizing soepel te laten verlopen. Het verhuizen is al stressvol genoeg en vaak komen er emoties bij kijken. Wanneer u wat ouder bent, bent u vaak gehecht aan uw huidige woning en aan de buurt. Dit maakt het extra moeilijk om afscheid te nemen.

seniorenverhuizing-1

Verhuizen naar verzorgingstehuis

De verhuizing van een naaste naar een zorginstelling of een verpleeghuis is een moment waarop u of uw familie veel moet regelen en organiseren. Voor mensen met dementie is het bijvoorbeeld heel ingrijpend om de vertrouwde omgeving te moeten verlaten. Ook is het van belang om stil te staan bij het feit dat de ruimte een stuk beperkter wordt en dat er afstand zal moeten worden gedaan van een deel van de inboedel. 

In dat geval is het aan te raden om de spullen vooraf samen met uw naaste uit te zoeken, zodat rustig de tijd genomen kan worden om te beslissen welke waardevolle spullen behouden moeten worden en van welke spullen er afscheid genomen moet worden. Met de nieuwste innovatieve hulpmiddelen brengen wij uw dierbare spullen veilig op de plek van bestemming.

Ook voor het leeghalen van een zorgkamer kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er altijd voor dat de kamer binnen de gestelde termijn van de zorginstelling wordt opgeleverd. Afspraak is afspraak. 

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Senioren verhuizer met aanvullende diensten

Vaak krijgen wij de vraag wat een seniorenverhuizing kost. Helaas kunnen wij hier geen antwoord op geven. De prijs kan namelijk sterk variëren, omdat er meer bij komt kijken dan bij een normale verhuizing. Daarom kan onze verhuizer extra diensten leveren. Denk hierbij aan: 

 • Het zware tilwerk;
 • Het inpakken van de inboedel;
 • Het uitvoeren van kleine reparaties;
 • Het bezemschoon opleveren van de oude woning;
 • Het inrichten van de nieuwe woning. 

Wanneer u gebruik maakt van onze transport- of leveringsdiensten zullen wij uw spullen veilig afvoeren met vrachtwagens of containers. Grote voorwerpen kunnen we naar beneden halen met onze ladderlift. Aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op maat op. 

seniorenverhuizing-2

Onze verhuisservice voor ouderen

Onze vriendelijke medewerkers hebben jarenlang ervaring met woningontruimingen en verhuizingen in uiteenlopende situaties. U kunt er vanuit gaan dat wij voorzichtig met uw spullen omgaan en dat wij de tijd voor u nemen. Ons doel is om uw verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken. Wij werken planmatig en altijd volgens de volgende 3 stappen:

 1. Vrijblijvende offerte en prijsopgave
  Vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen gaan we om tafel de verhuizing rustig door te nemen en om uw wensen te bespreken. Dit gesprek is vrijblijvend en kost u niets.
 2. Akkoord en planning
  Gaat u akkoord? Dan plannen we een afspraak in en dat leggen we graag zwart op wit vast. Wij kunnen vaak al binnen 2 á 3 werkdagen voor u aan de slag.
 3. Ontruiming, uitvoering en eventuele extra diensten
  Wij sturen pas de factuur naar u toe nadat uw woning bezemschoon is opgeleverd, alle extra diensten zijn uitgevoerd en u 100% tevreden bent. Dit is onderdeel van onze goede service. 

Zo zorgen wij ervoor dat uw verhuizing vlot en volgens al uw wensen verloopt. Als erkende verhuizer garanderen wij u een vakkundige verhuizing van uw inboedel. Wij nemen al uw zorgen uit handen en met onze hulp voelt u zich direct op de juiste plek in uw nieuwe huis. Kijk in het geval van een overlijdensgeval op onze pagina van huis leeghalen na overlijden

Moet u met spoed verhuizen? Geen probleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en schakelen razendsnel met u mee. Bel ons voor een afspraak. Wij helpen u graag. 

Reviews over seniorenverhuizing

5
Ontruiming senioren appartement. Snel geregeld, keurig op tijd en vlug ontruimd. Vriendelijke mensen. Ik kan ze iedereen aanbevelen!

Machteld van Lemmen

5
Woningontruiming na opname verpleeghuis. Snelle reactie na aanmelding, konden na offerte binnen 2 dagen aan de slag. Harde werkers en aardige gasten, top, kan het niet anders zeggen. Goed werk afgeleverd

Yolanda Plokker

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten