Uw zolder direct opgeruimd - eenvoudig geregeld
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Zolder opruimen: professioneel en discreet

Het opruimen van uw zolder kan een vervelende en lastige klus zijn. Daarom nemen de professionele ontruimers van Ontruiming de Zwart het opruimen of ontruimen van uw zolder graag voor u uit handen. 
Vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan hier!

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Zolder opruimen? Wij bieden de juiste hulp

Zolderruimtes zijn in veel gevallen niet hoog genoeg om rechtop te staan voor volwassen personen. Dan kan de ontruiming een extra fysieke belasting met zich meebrengen. Daarnaast heeft u misschien zoveel spullen op zolder staan of is er zo lang niet schoongemaakt, dat u er tegenop ziet om eraan te beginnen.

Wat uw situatie ook is, onze professionele mensen hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende soorten ontruimingen. Van zowel ontruimen van woningen als bedrijven maar ook spoedontruimingen. U kunt op ons vertrouwen voor een discrete en efficiënte ontruiming. In de meeste gevallen lukt dit binnen één dag. 

U kunt de werkzaamheden compleet uit handen geven: onze ontruimers hebben ervaring met het opruimen, ontsmetten en schoonmaken van de meest diverse ruimtes en kunnen de spullen die u niet meer wenst te houden direct voor u wegbrengen. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd en krijgt u uw gewenste ruimte bezemschoon opgeleverd.

Zolder leeghalen en schoonmaken

De zolder is vaak een plek die wordt gebruikt om spullen op te slaan. U heeft veel van deze spullen waarschijnlijk al een lange tijd niet gebruikt en weet misschien niet eens meer wat er allemaal staat. Het leeghalen van de zolder of het opruimen ervan kan daarom voelen als een klus die u liever uit de weg gaat. Dat snappen we bij Ontruiming De Zwart volkomen. 

Ons ervaren team van professionals staat klaar om uw zolder leeg te halen. We halen alle spullen weg die op uw zolder staan en maken de ruimte schoon, zodat deze weer in originele staat is. De spullen die u niet meer wenst te houden kunnen wij direct voor uw wegbrengen, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Zolder ontruimen ontruiming de zwart

Ontruimen zolder gratis offerte aanvragen

Wilt u uw zolder laten opruimen of ontruimen? Neem contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Onze vakmensen staan klaar om voor u aan de slag te gaan. 

Ontruiming De Zwart is een erkend ontruimingsbedrijf. U kunt ons ook inschakelen voor het leeghalen en schoonmaken van uw kelder, garage, magazijn of tuin. Ook voor een complete woning- of bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. 
Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze diensten. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op. Wij ontzorgen u graag bij iedere ontruiming. Vraag hiervoor eenvoudig een vrijblijvende offerte aan en wij gaan direct voor u aan de slag.

Reviews over onze zolder opruimingen

5
Wat een Professioneel en Servicegericht bedrijf! De ontruiming en oplevering van de woning hebben ze pico bello geregeld! Met 5 vette sterren kan ik je dit bedrijf zondermeer aanbevelen!!

Carolien

4.9
Hoi wij hebben dit bedrijf gebruikt voor een woning ontruiming kan niks anders zeggen dat het 100% top was, kan dit bedrijf zeker aan bevelen, prijs/kwaliteit uitstekend👍

Wilhelmina Wiegman

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten