Uw woning efficiënt laten ontruimen in Utrecht?
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Utrecht (provincie)

Ontruiming de Zwart is een zeer ervaren partij voor woningontruiming diensten in Utrecht. Dit doen wij inmiddels al ruim 10 jaar voor onze uiteenlopende particulieren klanten en bedrijven. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat er een duidelijk en efficiënt plan komt om uw woning tijdig en snel te kunnen ontruimen.

Ontruiming van woning of bedrijfspand is veelal een intensieve klus en vergt planning en organisatie. Wij zullen uw huis volgens een duidelijk plan leeghalen en we zijn zeer transparant in de prijs en kosten. U komt bij ons nooit achteraf voor verrassingen te staan. Een goede communicatie en heldere afspraken staat bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u graag woning ontruimen door de professionals van Ontruiming de Zwart laten uitvoeren? U kunt bij ons vrijblijvende advies ontvangen of uw vragen aan ons stellen. Daarnaast kunt u van ons een gratis offerte ontvangen als u uw aanvraag duidelijk via onze website bij ons aanbiedt.

Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder. Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via: (06) 467 506 03 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Woningontruiming Utrecht

Huis leegruimen in Utrecht

Wij kunnen vaak snel schakelen en met spoed uw woning ontruimen volgens de afgesproken tijd. Onze ervaren medewerkers zorgen dat uw spullen niet beschadigd zullen worden en dat van te voren duidelijk is wat er met de diverse spullen en inboedel moet gebeuren.

De ontruiming doen wij graag in combinatie met het overnemen van inboedel. Zo kunt u bij ons uw huis ontruimen in ruil voor inboedel. Dit betekent dat wanneer u waardevolle inboedel heeft, wij deze kunnen afstrepen tegen de prijs van een woningontruiming.

Waar bieden wij onze woningontruiming diensten aan? Ondanks dat we in heel Nederland onze diensten uitvoeren, zijn we voornamelijk gestationeerd in de volgende steden:

Wij voeren onze diensten uit met de grootste zorgvuldigheid. Wij kunnen namelijk ook extra diensten op ons nemen, zoals het verven of reinigen van uw woning. Aan het einde van onze werkzaamheden zorgen wij altijd dat alles netjes wordt opgeleverd en bezemschoon is. Dat is de fijne extra service van Ontruiming de Zwart.

De gemeenten in Utrecht waar wij onze diensten leveren: Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, IJsselstein, Zeist

Wilt u graag een specialist persoonlijk op locatie ontvangen? Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Vrijblijvende offerte Huis leeghalen Utrecht

Mogen wij ook uw pand of woning ontruimen? Door onze jarenlange ervaring weten wij exact wat er nodig is om woningen efficiënt leeg te halen, inboedel veilig en effectief te ontruimen en uw spullen te verhuizen.

Wij nemen graag het zware werk en alle zorg uit handen. Wij werken volgens flexibele tijden. Dit betekent dat wij ook in het weekend en in de avonduren huizen kunnen leegruimen en beschikbaar zijn om onze diensten uitvoeren.

Bel ons via: (06) 467 506 03 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij kunnen u dan voorzien van een prijs en een duidelijk omschrijving van de mogelijkheden en werkzaamheden. Wij staan voor u klaar!

Woningontruiming reviews uit Utrecht

5
Super professioneel bedrijf, goede service en goed in de communicatie! Alles wat we afgesproken hebben is netjes na gekomen!

Kees Van Kordelaar

5
Bedrijf de zwart heeft conform de offerte het huis leeggehaald en klaar gemaakt om over te dragen aan verhuurder. Prima gedaan! Het heeft ons enorm geholpen

Esther Vd Knaap

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten