Woningontruiming Drenthe, professioneel en efficiënt
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Drenthe

Bent u op zoek naar een ontruimer met jarenlange ervaring en expertise in diverse soorten ontruimingen? Wij gaan zeer planmatig en efficiënt te werk en ontzorgen u volledig. Het leeghalen van een woning kan een vervelende klus zijn, helemaal na het overlijden van een dierbare. Toch is het helaas noodzakelijk en dan is het fijn wanneer u dit kunt toevertrouwen aan een professionele partij. Het zware werk hoeft u niet zelf te doen en de woning is snel leeg. Wij helpen u graag met uw huisontruiming in Drenthe.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een woning leeggehaald moet worden. Bij een woningontruiming komt veel kijken, zoals bij het leeghalen van uw oude woning of een kelderruimte. Wellicht bent u verhuisd naar een seniorenwoning? Wij leveren uw woning snel bezemschoon op.

In overleg met een specialist maken wij een plan over het ontruimingsproces. Samen kijken we welke spullen van waarde zijn en deze verhuizen wij naar een nieuwe locatie. Onze ervaren medewerkers zijn vriendelijk, denken met u mee en gaan uiteraard voorzichtig met uw spullen om.

Ook bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor hulp bij een verhuizing, verbouwing of faillissement. Al ruim 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten ontruimingen. Ook voor de lastige klussen zit u bij ons goed. Hierbij een opsomming van onze diensten:

Benieuwd naar de kosten van een woningontruiming of één van onze andere diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via 06 467 506 03.

Woningontruiming Drenthe

Snelle en professionele bedrijfsontruiming Drenthe

Ook voor professionele bedrijfsontruimingen zit u bij ons op de goede plek. Bedrijven kunnen immers ook behoefte hebben aan een ontruiming, bijvoorbeeld wanneer het bedrijf stopt of wanneer het gaat verhuizen. Dit kan gaan om kantoren, fabrieken, showrooms, magazijnen enzovoort.

Wat kunnen beweegredenen zijn om een bedrijf te laten ontruimen?

 • Een verhuizing van het bedrijf;
 • Een faillissement, waarbij de inboedel wordt verkocht;
 • Een verhuizing door een grote verbouwing.

Natuurlijk zijn er verschillen tussen een bedrijfsontruiming en een woningontruiming. Meestal gaat het om grotere panden en daarnaast gaat het ook om een grotere inboedel. Bij Ontruiming de Zwart wordt het pand teruggebracht naar de originele staat, altijd binnen de afgesproken termijn. 

Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om snel te kunnen schakelen, hierdoor is de klus binnen no time geklaard. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen binnen 1 dag en bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar. Dus ook in de avonden en in de weekenden.

Een ontruiming kan het best worden uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf die u in de meeste gevallen volledig kan ontzien. Onze vakmensen werken snel en nemen deze taak graag van u over, ook in de provincie Drenthe. 

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw provincie? Kijk hier voor meer informatie:

Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. U hoort zo snel mogelijk van ons.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Efficiënte ontruiming in Drenthe

De enorme hoeveelheid puin en het grofvuil zal op de juiste manier worden afgevoerd. Wij maken gebruik van afvalcontainers en vrachtwagens voor het afvoeren van de spullen. In alle gevallen zullen wij uw pand bezemschoon opleveren na het ontruimen van de inboedel. 

Bij het opkopen van de inboedel slaan wij de bruikbare spullen op en deze leveren wij bijvoorbeeld af bij een kringloopwinkel. Zo kunnen de spullen hergebruikt worden. 

Wilt u uw huis verkoopklaar laten maken door het leeg te laten halen? Ook voor het verwijderen van vloerbedekking, het verwijderen van raambekleding en het vullen van gaatjes kunt u bij ons terecht. Na het ontruimen van een woning zien de nieuwe bewoners hier niets meer van terug. 

Wilt u uw pand in Drenthe laten ontruimen en bent u benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op en wij informeren u graag. U kunt al uw wensen doorgeven en wij zullen dit zoveel mogelijk meenemen in de planning.

Woningontruiming reviews uit Drenthe

5
Een professioneel bedrijf dat dingen waarmaakt wat ze zeggen.

Danny Voskuil

5
Echt een top bedrijf met fantastische service!

Anissa Hendriks

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten