Wij ruimen uw kelder op en doen een grondige schoonmaak
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Kelder of zolder ontruimen

Een zolder of kelder opruimen of een heel magazijn, garage of tuin compleet ontruimen is meestal niet een eenvoudige klus. Wij nemen graag de werkzaamheden van het opruimen, ontsmetten of schoonmaken van uw kelder van u over en zetten ervaren mensen in.

Dikwijls zijn zolder- en kelderruimtes niet van die aard dat iedere volwassen persoon er rechtop kan staan. Het opruimen of schoonmaken van een zolder of kelder is dan ook vaak niet eenvoudig en kan het bovendien extra fysieke belasting met zich meebrengen.

Daarnaast zitten vele kelderruimtes vaak vol stof, vuil en mogelijk met ongedierte van verschillende aard. Als daarbij de kelder ook nog eens vochtig is met schimmel tot gevolg begrijpen wij ook zeker dat u het ontruimen van een kelder liever laat doen door professionals.

Mocht uw kelder ook onder water zijn gelopen kunnen wij uw kelder eerst leegpompen. Zo zorgen we ervoor dat uw kelder niet alleen opgeruimd is maar ook weer in een goede en bruikbare staat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor kelder-, tuin-, zolder- of magazijn opruiming? Bel ons gerust even om de mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u doen via: (06) 46750603.

Kelder opruimen

Magazijn ontruimen of uw garage, zolder of tuin

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor opruiming, ontruiming en kleine verhuizing werkzaamheden voor diverse plekken, zoals de kelder, zolder, garage, of uw tuin. Maar wij zijn ook in te huren voor bedrijfsontruiming, door bijvoorbeeld de verhuizing of opruiming van uw magazijn of kantoor compleet onder handen te nemen.

U kunt ons voor vele aanverwante diensten inschakelen. Naast onze woningontruiming kunnen wij ook schilderwerken, ontsmettingen van ruimtes, tuinonderhoud of afbraak- en demontagewerkzaamheden verrichten. Zo kunnen wij iedere ruimte opgeruimd en netjes voor u achterlaten.

Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden? Bekijk onze dienstenpagina. Voor eventuele vragen staan onze medewerkers voor u klaar. Stel ze per telefoon of mail via de contact pagina.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Vrijblijvende offerte

Voor een offerte voor het laten ontruimen van uw kelder komen wij het liefst eerst ter plaatse kijken. Elke kelder heeft zo zijn eigen specificaties en dikwijls is de evacuatieroute heel verschillend. Door hier eerst een indicatie van te krijgen kunnen we makkelijker een offerte voor u opstellen zodat u niet voor verrassingen of onverwachte kosten komt te staan.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor de vrijblijvende offerte. Dan bekijken we samen de mogelijkheden voor de opruiming. Bel ons via: (06) 46750603.

Particuliere verhuizing

Reviews over kelder opruimingen

5
Ons schuurtje laten opruimen door Woningontruiming de Zwart. Meteen dezelfde dag een offerte. Helder en duidelijk. Er kwam een hardwerkende uiterst sympathieke man die het schuurtje in no-time had opgeruimd. Niets was hem teveel. We zijn zo blij met onze opgeruimde schuur. Heel erg bedankt Woningontruiming de Zwart. Dit bedrijf verdient wat mij betreft een sterretje meer, want er is ons zoveel werk uit handen genomen.

Hans Dek

5
Na het onverwachte vertrek van onze huurder bleven wij achter met een ruimte vol rommel en vuil. We zijn door dit bedrijf super snel en bekwaam geholpen. De offerte werd snel opgesteld, zeer nette prijs en de communicatie per telefoon en Whatsapp ging super snel. We hebben duidelijke afspraken gemaakt en alles is 150% nagekomen. We zijn zeer tevreden. Nette jongens die weten van aanpakken, weten wat ze moeten doen en niks is teveel. Er wordt ook goed meegedacht. De volgende keer bel ik ze weer!

Wendy Doodkorte

 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied