Laat uw kelder opruimen en ontruimen door onze vakmensen
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Kelder opruimen: professioneel en discreet

Een kelder opruimen is meestal geen eenvoudige klus. Daarom nemen wij bij Ontruiming de Zwart de werkzaamheden van het opruimen, ontsmetten of schoonmaken van uw kelder van u over. Ons team bestaat uit professionele mensen met veel ervaring.
Gratis offerte aanvragen? Dat kan hier!

Met ruime ervaring in ontruimingen is een kelder opruimen geen enkel probleem voor onze professionele ontruimers. We gaan zorgvuldig om met uw inboedel en kunnen de spullen die u niet meer wenst wegvoeren zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Met onze ontruimingsdienst is een kelder opruimen nog nooit zo makkelijk geweest!

Kelder opruimen

Kelder laten opruimen door Ontruiming de Zwart

Een kelderruimte is vaak niet hoog genoeg om rechtop in te staan. Het opruimen van een kelder is in zo’n geval geen eenvoudige klus en kan extra fysieke belasting met zich meebrengen. Iets waar u mogelijk niet bepaald op zit te wachten. 

Woning ontruiming de Zwart is een professioneel ontruimingsbedrijf met ervaring op het gebied van diverse ontruimingen. Onze ontruimers kunnen uw kelder bezemschoon opleveren. We halen niet alleen alle spullen weg die in uw kelder staan, maar maken de ruimte ook schoon, zodat deze weer in originele staat is. Extra fijn is dat wij de spullen die u niet meer wenst te houden ook kunnen wegbrengen, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Kelder leeghalen en schoonmaken

Veel kelderruimtes zitten vol stof, vuil en mogelijk ongedierte van verschillende aard. Zeker als u bijvoorbeeld wateroverlast heeft in de kelder en er daardoor schimmelplekken zijn ontstaan, begrijpen wij volkomen dat u het ontruimen en schoonmaken liever aan een professional overlaat.

Is uw kelder inderdaad onder water gelopen? Dan zullen wij uw kelder eerst leegpompen. Zo zorgen we ervoor dat uw kelder niet alleen wordt opgeruimd, maar ook weer in goede en bruikbare staat verkeert. 
We leveren uw kelder bezemschoon op, zodat u deze weer kunt gebruiken voor het opbergen van uw spullen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zolder ontruiming en kelderopruiming? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken! Dit kan via: 085 019 6229.

Kelder leegmaken offerte indienen

U kunt bij ons terecht voor de opruiming, ontruiming van verschillende ruimtes zoals zolders en garages en voor bijvoorbeeld kleine verhuizingen. Maar Ontruiming de Zwart is ook in te schakelen voor bijvoorbeeld een complete woning- of bedrijfsontruiming. Onze ervaren ontruimers zorgen er altijd voor dat de ruimte(s) die u ontruimd wilt hebben helemaal leeg worden gehaald en laten deze bezemschoon achter. De spullen die u niet meer wilt, kunnen we voor u wegbrengen. Zo heeft u ook daar geen omkijken meer naar. 


Wilt u uw kelder opruimen of leeg laten maken? Bij Ontruiming De Zwart staat service op één. Een klus is pas geslaagd als u als klant tevreden bent. 
Meer weten over onze diensten en de mogelijkheden? Bekijk onze dienstenpagina. Voor eventuele vragen kunt u bellen of mailen via de contactpagina. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte. Dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Particuliere verhuizing

Reviews over kelder opruimingen

5
Ons schuurtje laten opruimen door Woningontruiming de Zwart. Meteen dezelfde dag een offerte. Helder en duidelijk. Er kwam een hardwerkende uiterst sympathieke man die het schuurtje in no-time had opgeruimd. Niets was hem teveel. We zijn zo blij met onze opgeruimde schuur. Heel erg bedankt Woningontruiming de Zwart. Dit bedrijf verdient wat mij betreft een sterretje meer, want er is ons zoveel werk uit handen genomen.

Hans Dek

5
Na het onverwachte vertrek van onze huurder bleven wij achter met een ruimte vol rommel en vuil. We zijn door dit bedrijf super snel en bekwaam geholpen. De offerte werd snel opgesteld, zeer nette prijs en de communicatie per telefoon en Whatsapp ging super snel. We hebben duidelijke afspraken gemaakt en alles is 150% nagekomen. We zijn zeer tevreden. Nette jongens die weten van aanpakken, weten wat ze moeten doen en niks is teveel. Er wordt ook goed meegedacht. De volgende keer bel ik ze weer!

Wendy Doodkorte

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten