Uw woning efficiënt laten ontruimen in Amsterdam?
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Amsterdam

Bent u opzoek naar een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van woningontruiming in Amsterdam? Wij nemen uw zorgen uit handen door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontruimen van woningen. Zo hebben wij ervaring met het ontruimen van zorgkamers, woningen, magazijnen en tuinen.

Woningontruiming de zwart is al ruim 10 jaar een vertrouwde service door heel Nederland in het ontruimen van woningen, kleine verhuizingen en het over kopen en overnemen van inboedel. Wij doen dit door onze werkwijze nauwkeurig in kaart te brengen en in goed overleg met onze klanten.

Het leegmaken van woningen door Woningontruiming de Zwart gebeurd netjes en snel. Een woning leeghalen is vaak tijdrovend en stressvol. Door jarenlange ervaring zullen wij het ontruimingsplan in goede banen leiden. Hiermee nemen wij u zorg uit handen en heeft u tijd voor andere belangrijke zaken.

Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder. Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via: (020) 3086790 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Woningontruiming Amsterdam

Woning leegruimen Amsterdam door professioneel team

Wilt u een woning snel en efficiënt laten ontruimen? Bij ons kunt u rekenen op een professionele werkwijze. Wij weten van A tot Z wat er bij een woningontruiming exact moet gebeuren om het zorgvuldig en vlekkeloos te laten verlopen. Wij werken met ervaren vakmensen die uw woning en inboedel met de grootste zorg behandelen.

Onze dienstverlening is erg breed en wij bieden verschillende services aan. Zo bieden wij aan om na het overlijden van een dierbare de woning leeg te ruimen. Bij het laten leeghalen en de ontruiming maken we uiteraard een plan welke inboedel en meubelen u wilt laten verhuizen. De woning na overlijden van een dierbare goed af te leveren in deze emotionele periode, staat bij ons hoog in het vaandel.

Als wij uw huis leegruimen in Amsterdam, verwijderen we tegen afgesproken prijs spijkers, schroeven en pluggen uit de muur en maken we bij gaten in de muur de gaatjes dicht. De keuze welke diensten u van ons afneemt bepaalt u uiteraard zelf. Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Huis leeghalen in Amsterdam. Laat het over aan Ontruiming de Zwart

Wij leveren uw woning na ontruiming altijd bezemschoon op. Omdat elke woning anders is maken wij graag altijd eerst een persoonlijke afspraak om ter plaatse de woning te bekijken en uw wensen samen met u door te nemen.

Waar bieden wij onze woningontruiming diensten aan? Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland. Daarnaast kunt u hieronder onze voornaamste werkgebieden zien:

Overtuigd van huis ontruiming bij Ontruiming de Zwart? Vraag dan direct een offerte aan via dit formulier. De expert ter plaatse zal direct een vrijblijvende offerte opstellen naar uw wensen. Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op via: (020) 3086790.

Woningontruiming reviews uit Amsterdam

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten