Wij ontruimen uw garage snel en zorgvuldig
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Garage opruimen of ontruimen

Een garage opruimen is een hele klus die bovendien fysiek een zware belasting kan zijn. Vaak zit er in een garage ook veel vuil en kunnen er vochtige plekken zijn ontstaan door een lekkage. Ontruiming de Zwart is specialist in het ontruimen en schoonmaken van verschillende ruimtes. Zo kunnen we ook uw garage leeghalen en bezemschoon opleveren.

Wilt u uw garage laten opruimen en schoonmaken? Neem contact met ons op. Dan zullen we samen de mogelijkheden bespreken. We zijn een erkend bedrijf en ons vakkundig, vriendelijk personeel zorgt ervoor dat uw garage snel en efficiënt wordt ontruimd. We ontzorgen u graag bij het opruimen van uw garage.

Garage laten opruimen

Een garage leegmaken is vaak een klus die lang wordt uitgesteld. Ontruiming de Zwart helpt hier graag bij. Garages worden meestal gebruikt om spullen op te slaan. Zeker als ze niet als autostalling worden gebruikt staan ze vol met spullen. U heeft waarschijnlijk veel van deze spullen al een jaar niet gebruikt en deze blijven daardoor lang in de garage staan. Het is daarom goed om eens in de zoveel tijd uw garage leeg te halen en schoon te maken.

Vaak staan er veel zware spullen in de garage en is veel daarvan ook vies. Het is dan prettig als u de garage laat schoonmaken door een professionele partij. Ontruiming de Zwart is specialist in het ontruimen en schoonmaken van verschillende ruimtes, zoals een garage opruiming. Wij zorgen dat de garage opgeruimd of volledig leeg is met uiteraard een bezemschoon resultaat. Laat uw garage opruimen door onze experts en profiteer van een zorgeloos proces.

U kunt Ontruiming de Zwart ook inschakelen voor het leeghalen en schoonmaken van kelders en zolders en het ontruimen van tuinen en magazijnen. Neem een kijkje op onze website of neem contact op voor vragen. Wij ontzorgen u graag bij iedere ontruiming.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Garage leeghalen door Ontruiming de Zwart

Wanneer u uw garage of berging wilt laten leeghalen zullen we eerst bij u langskomen voor een intake. Dan kunnen we inschatten welke spullen meegenomen moeten worden en welke schoonmaakwerkzaamheden we moeten verrichten. Aan de hand daarvan zullen we een offerte voor u opstellen. Deze is geheel vrijblijvend.

Uiteraard nemen we graag uw wensen mee in de ontruiming. Wellicht kunnen sommige spullen weg maar een deel zal u willen houden. Laat ons weten welke spullen uit de garage weggebracht kunnen worden en welke niet. We kunnen spullen tijdelijk voor u opslaan. Wanneer de garage opgeruimd is kunnen ze weer netjes teruggezet worden.

Wilt u de garage volledig leegmaken? Ook dat kunnen we voor u regelen. Wij zorgen dat al het afval wordt weggebracht en de spullen die herbruikbaar zijn op een nieuwe plek terecht komen. Daarnaast zorgen we dat de garage schoon wordt opgeleverd. De garage leeghalen kunt u het beste aan onze experts overlaten. Zo kunt u zich met andere zaken bezighouden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op voor de ontruiming van uw garage. We bespreken graag de mogelijkheden met u om uw garage weer brandschoon te krijgen. Het opruimen van uw garage of uw garage leegmaken was nog nooit zo eenvoudig.

Reviews over garage ontruimingen

5
Ons schuurtje laten opruimen door Woningontruiming de Zwart. Meteen dezelfde dag een offerte. Helder en duidelijk. Er kwam een hardwerkende uiterst sympathieke man die het schuurtje in no-time had opgeruimd. Niets was hem teveel. We zijn zo blij met onze opgeruimde schuur. Heel erg bedankt Woningontruiming de Zwart. Dit bedrijf verdient wat mij betreft een sterretje meer, want er is ons zoveel werk uit handen genomen.

Hans Dek

5
Goed werk geleverd, duidelijke afspraken. Zal zeker weer gebruik maken van hun service.

Hanny Van Luijk

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten