Wij ruimen planmatig uw magazijn op
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Magazijn opruimen

Het magazijn ontruimen van uw winkel of bedrijf is vaak een grote klus die fysiek een belasting kan zijn. Ontruiming de Zwart neemt deze zware klus graag uit handen. Onze ervaren en professionele ontruimers kunnen uw magazijn of opslagruimte snel en efficiënt leeghalen. Hierbij krijgt u altijd een bezemschoon resultaat.

We voeren al jarenlang diverse ontruimingen uit voor verschillende bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een ontruiming van uw  magazijn? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Magazijn schoonmaken en ontruimen

Bij de ontruiming van uw magazijn komt veel bij kijken en is vaak logistiek een beproeving. Grote stellages, koelinstallaties, machines en voorraden moeten vaak weggehaald worden. Deze kunnen wij voor u demonteren en verwijderen. Na de ontruiming kunnen we extra werkzaamheden uitvoeren zoals de vloerbedekking verwijderen en gaten in de muren vullen.

Onze ontruimers zorgen ervoor dat de ruimte weer netjes en schoon is. De voorraden, meubels en andere materialen kunnen we tijdelijk voor u opslaan en verhuizen. Indien u de spullen niet meer nodig heeft kunnen we deze ook van u opkopen of wegbrengen naar een afvalstation als deze niet meer bruikbaar zijn. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in nog veel meer soorten ontruimingen, zoals: garage ontruiming en tuin ontruiming.

Wanneer u gebruik wil maken van onze ontruimingsdienst komen we graag eerst bij u langs om het magazijn te bekijken en vast te stellen wat er moet gebeuren. Vervolgens kunnen we voor u een offerte opstellen. Hierin zijn we uiteraard transparant, zodat u niet voor verrassingen of onverwachte kosten komt te staan.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Magazijn opruiming door onze professionele ontruimers

Bij een verhuizing of faillissement van uw bedrijf ondersteunt Ontruiming de Zwart u graag bij de ontruiming van uw magazijn. Ook voor een bedrijfsontruiming of kantoorontruiming kunt u onze ervaren ontruimers inschakelen. Hierbij kunnen we uw bedrijfspand ontruimen en/of uw inboedel opkopen.

We verzorgen de ontruiming van uw magazijn of bedrijfspand van A tot Z zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. De ontruiming zal in goede banen verlopen en u kunt rekenen op een bezemschoon resultaat. Terwijl wij de ontruiming regelen kunt u zich met andere zaken bezighouden. Dit noemen we ook wel de ‘zonder zorgen’ dienstverlening van Ontruiming de Zwart. Ook voor een complete kantoor opruiming of ontruiming kunt u bij ons aankloppen.

Bij ons staat service en een tevreden klant op één. Laat ons weten wat er precies moet gebeuren en wanneer dit u het beste uitkomt. We nemen uw wensen graag mee in het ontruimingsplan. Onze ontruimers zullen vervolgens enthousiast en efficiënt aan de slag gaan om uw ontruiming in goede banen te laten verlopen.

Wilt u gebruik maken van onze ontruimingsdienst voor het leeghalen en schoonmaken van uw magazijn, opslagplaats of silo? Wij komen graag met u in contact om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

magazijn-opruimen-2

Reviews over magazijn opruimingen

5
Snelle service. Duidelijke afspraken. En professioneel! Bedankt jongens 👍🏻

TJ

5
Geweldig bedrijf, Super service.

Sonnie Brummer

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten