Wij ruimen uw kantoor efficiënt op met onze ervaren vakmensen
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Kantoor ontruimen: Hulp van een professioneel bedrijf

Bent u een ondernemer en heeft u te maken met een verhuizing? Dan moet de inboedel van het kantoor ontruimd worden. Vaak kiezen ondernemers die één of meerdere kantoren willen laten ontruimen door een vakkundig en professioneel bedrijf. Dit scheelt namelijk een hoop tijd en energie. Daarnaast zorgt Ontruiming de Zwart altijd voor een vakkundige en planmatige ontruiming.

U kunt het kantoor ontruimingsproces aan ons overlaten. Wij regelen alles van A tot Z, zodat u zich zorgeloos bezig kunt houden met andere verplichtingen. Heeft u hulp nodig bij het leeghalen of ontruimen van uw bedrijfsruimte, kantoor of winkel? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact op. Wij werken door heel Nederland.

Extra diensten bij een kantoor leeghalen

Het ontruimen van een kantoor is vaak stressvol. Alleen al om die reden is uitbesteden een goed idee. Om het pand leeg te halen gaan wij verder dan alleen het verwijderen van het kantoormeubilair. Wij kunnen de ruimte volledig strippen en bezemschoon opleveren binnen de gestelde tijd. Uiteraard voor een eerlijke prijs.

Door gebruik te maken van onze transport- en leveringsdiensten worden uw spullen veilig en efficiënt afgevoerd. Ook kunnen wij gebruik maken van onze ladderlift om grote voorwerpen naar beneden te halen. Wij bieden de volgende extra diensten:

 • Afbraak- en montagewerk;
 • Het verwijderen van vloerbedekking en raambekleding;
 • Schilderwerkzaamheden;
 • Schroeven verwijderen en gaatjes opvullen; 
 • De ontruiming van de tuin;
 • En nog veel meer.

Omdat iedere situatie anders is hanteren wij geen standaard tarieven. Daarom maken wij altijd eerst een persoonlijke afspraak om uw wensen samen met u door te nemen en daar zullen wij de prijs op baseren. Wij zijn in staat om de afspraak bij faillissementen op zeer korte termijn in te plannen en de ontruiming te starten. Wil je graag snel en direct contact? Gebruik dan onze WhatsApp button op de website.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Kantoor opruimen in het geval van faillissement en inboedel opkopen

Moet uw kantoorpand ontruimd worden vanwege een faillissement? Waarschijnlijk heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan het regelen van de ontruiming. Wij bezitten over de kennis en ervaring dat nodig is om efficiënt te werken en kunnen snel schakelen. Hierdoor is de klus binnen no time geklaard. Onze oplossingsgerichtheid heeft ertoe geleid dat onze klanten zeer tevreden zijn.

Wij staan ook klaar om u volledig te ontzorgen in de in- en verkoop van de inboedel en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes bij een faillissements opkoop. De inboedel uit faillissementen onderzoeken wij op professionele wijze. Wij hebben een breed netwerk en u kunt altijd bij ons terecht voor gratis advies.

Naast kantoor ontruimingen zorgen wij ook voor complete magazijn ontruimingen, garage ontruimingen en festival ontruimingen.

kantoor-ontruiming-2

Ontvang een gratis offerte voor uw kantoor ontruiming

Om ervoor te zorgen dat de ontruiming vlot en volgens uw wensen verloopt, werken wij met een planning. Nadat u een offerte heeft aangevraagd komen wij vrijblijvend bij u langs om samen met u te bekijken wat er precies moet gebeuren. We meten de ruimte op, maken foto’s en de logistieke situatie wordt in kaart gebracht.

Gaat u akkoord? Wij kunnen vaak al binnen 2 á 3 werkdagen voor u aan de slag. Alles wordt keurig opgeruimd, de gekozen extra diensten worden uitgevoerd en een stofvrije kantoorruimte blijft over. Pas als u van mening bent dat de ontruiming correct door ons is uitgevoerd, ontvangt u van ons de factuur.

Heeft u interesse en wilt u vooraf meer informatie over de ontruiming van uw kantoorpand of bent u juist op zoek naar meer informatie over uw woning ontruiming? Wij staan voor u klaar met een vrijblijvend advies. Neem contact op via: 06 467 506 03.

Reviews over kantoor ontruimingen

5
We hebben een uitstekende ervaring gehad met de firma De Zwart voor de ontruiming en schoonmaak van een groot winkelpand in Den Haag: het was prettig om van te voren heldere afspraken te kunnen maken die ook allemaal nagekomen zijn door dit professioneel team. Zeker aan te bevelen voor het ontruimen en schoonmaken van bedrijfspanden of woonhuizen.

Guy Wittich

5
Hebben onze kantoren super opgeleverd! Heel aardig en vriendelijk personeel. Ik zeg 5 sterren 👍🏻

Lindsy Swikker

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten