Partij opkopen voor een eerlijke prijs
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Opkoper inboedel

Ontruiming de Zwart is niet alleen gespecialiseerd in ontruimingen en verhuizingen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het opkopen van inboedel en door het succes hebben wij de afgelopen jaren steeds meer tevreden klanten mogen verwelkomen.

Bent u als particulier of bedrijf ook geïnteresseerd in onze diensten en in een professionele opkoper van inboedel? Heeft u hulp nodig bij uw faillissement, verhuizing of bedrijfsontruiming? Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen en een goede relatie opbouwen met een betrouwbare partner, op korte of lange termijn, is daarbij van belang.

Neem gerust contact op als u graag meer informatie van ons wilt ontvangen over onze opkoper inboedel dienst. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Neem direct contact op via de contactpagina of bel ons via: (06) 46750603

(LET OP: Wij kopen alleen grote partijen inboedel in van particulieren en bedrijven en doen dit voornamelijk in combinatie met ontruiming/verhuizing werkzaamheden).

Ontruiming de Zwart zorgvuldig te werk

Inboedel opkopen & volledige ontzorging

Volgens een snelle en efficiënte werkwijze zorgen wij ervoor dat uw pand, woning of magazijn ontruimd kan worden en dat de opkoop van uw inboedel discreet en professioneel is geregeld. Dit kan in sommige gevallen, indien wenselijk, al binnen een dag worden geregeld.

Met Ontruiming de Zwart heeft u een betrouwbare en professionele partij in huis voor de overname van uw inboedel, die graag met u meedenkt en oplossingsgericht te werk gaat om met zorgvuldigheid uw inboedel in te kopen. Ook voor een kleine verhuizing kunt u bij ons terecht.

Bij Ontruiming de Zwart kunt u terecht voor de volgende diensten:

 • Voor de inkoop en verkoop van inboedel en bij faillissement
 • De overname van inboedel voor bedrijven en particulieren
 • Snelle en efficiënte hulp bij verhuizing
 • Efficiënte Woning- en bedrijfsontruiming
 • Magazijn en kelder opruiming

Het opkopen van inboedel gaat bij Ontruiming de Zwart alleen gepaard met onze ontruimingsdiensten of wanneer het gaat om grote partijen inboedel van particulieren of bedrijven.

Wij dragen er alle zorg aan om onze diensten goed uit te voeren, waarbij het schoon en veilig achterlaten van het werkgebied belangrijk is. Onze behulpzame medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies en om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Opkoper inboedel particulier en bedrijven

Veel klanten zijn u de afgelopen jaren voorgegaan. Voor deze klanten hebben wij met succes de inboedel inkoop, opruiming en en verhuizingen mogen uitvoeren. Wij zijn daarom een alles-in-een service voor bedrijven of particulieren die graag een oplossing willen bij het verkopen op opruimen en verhuizen van inboedel.

Bekijk ook eens de bedrijvenpagina voor Faillissement opkopen.

U kunt bij ons terecht voor het opkopen van gehele of gedeeltelijke inboedel. Omdat wij als geen ander de (emotionele) waarde begrijpen van inboedel, bieden wij een eerlijke prijs, standaard gekoppeld aan een gratis opruim- en verhuisservice.

Woningontruiming

Maak een vrijblijvende afspraak voor inboedel opkopen en ontruimen

Graag maken wij met u een persoonlijke afspraak om u te kunnen voorzien van het juiste advies. Een expert komt graag ter plekke om een correcte en vrijblijvende offerte op te stellen voor de eventuele inkoop van uw inboedel.

Al meer dan 200 tevreden klanten gingen u voor. Wij staan voor u klaar om ook u te mogen ontzorgen in de verhuizing en verkoop van inboedel en inventaris.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website en een van onze experts zal spoedig contact met u opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Liever direct iemand spreken? Bel ons via: (06) 46750603.

Reviews over inboedel opkopen

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten