Uw woning laten ontruimen in Delft door onze specialisten
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Delft: ontzorging van A tot Z

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor een woningontruiming in Delft? Ontruiming de Zwart is specialist in verschillende soorten ontruimingen door heel Nederland. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het ontruimen van de meest uiteenlopende panden. Van complete bedrijfsontruimingen tot het ontruimen van een vervuilde woning of het opruimen van de zolder of kelder.

Wilt u uw ontruimingsklus overlaten aan een professionele partij? Ontruiming de Zwart helpt u graag.

Huisontruiming Delft

Woning ontruimen in Delft? Een woningontruiming is vaak een grote klus. Daarom nemen wij de ontruiming graag van u over. We maken duidelijke afspraken over het ontruimingsproces en zorgen dat alle spullen voorzichtig en secuur worden meegenomen. De waardevolle spullen die u wilt houden kunnen we voor u naar de nieuwe locatie verhuizen. Wat u niet meer wenst te houden, kunnen we direct voor u afvoeren.

Ook voor een huis ontruimen na overlijden bent u bij ons aan het juiste adres. In het geval van het overlijden van een naaste is de ontruimingsklus niet alleen fysiek zwaar, maar vaak ook emotioneel. Wij begrijpen dit volkomen en ontzorgen u graag in deze moeilijke periode.

Als u een offerte aanvraagt, komen we eerst bij u langs om een inschatting te maken van wat er allemaal ontruimd moet worden. Zo kunnen we een duidelijke offerte opstellen en een plan gaan maken voor de huisontruiming. Onze ervaren vakmensen zorgen er vervolgens voor dat de ontruiming soepel verloopt en dat we uw woning bezemschoon opleveren. 

Schakel ons vandaag nog in voor uw ontruiming in Delft. Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.

Delft woning ontruimen

Bedrijfsontruiming Delft 

U kunt bij ons niet alleen terecht voor woningontruimingen in Delft. Ook voor een verhuizing of ontruiming in het zakelijk segment kunt u Ontruiming de Zwart inschakelen. Het ontruimen van een kantoor of bedrijfspand is vaak een grote en zware klus en kunt u daarom het best uitbesteden aan een professionele ontruimingsdienst. 

Ontruiming de Zwart heeft meer dan tien jaar ervaring in het ontruimen van verschillende bedrijven en KMO’s. Daarnaast kunnen we u ontzorgen met het opkopen van uw bedrijfsinboedel na faillissement. Wat uw situatie ook is: met onze planmatige werkwijze zorgen wij dat ieder project in goede banen loopt..

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten
Woning ontruiming in delft

Leegruimen pand omgeving Delft

Heeft u een huisontruiming in Delft? Ontruiming de Zwart is in te schakelen voor verschillende diensten omtrent ontruiming. Onze vakmensen werken volledig transparant en zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Zo bieden we ook extra diensten zoals de vloerbedekking verwijderen en gaten in de muur opvullen voor een bezemschoon resultaat.mWe zijn pas tevreden als u dat bent. 

U kunt ons inschakelen voor onder meer woningontruiming na overlijden van een naaste, maar ook voor het opruimen of ontruimen van uw garage bent u bij ons aan het juiste adres. Qua zakelijke ontruimingen kunt u denken aan een complete kantoorontruiming, inclusief het opkopen van uw bedrijfsinboedel in het geval van een faillissement. 

Ontruiming in Delft? Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor het ontruimen van een woning in de regio Delft? We maken samen met u een afspraak voor het ontruimingsproces. Ons team van vakmensen zorgt voor een prettige, discrete en efficiënte ontruiming waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of naar de gemiddelde kosten van een woningontruiming in Delft? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw pand te bekijken en te bespreken wat er mogelijk is. Op basis van dit bezoek maken we een prijsopgave en planning.

Woningontruiming reviews uit Delft

5
Wat een fantastisch bedrijf! De Zwart Woningontruiming heeft me volledig ontzorgd toen moeder naar verpleeghuis ging. Een deel van haar spullen moest worden verhuisd en daarna moest haar grote benedenhuis worden ontruimd en bezemschoon worden opgeleverd. Albert kwam snel langs en bracht offerte uit. Alle werkzaamheden zijn professioneel, tijdig, en volgens afspraak uitgevoerd. Zeer betrouwbaar bedrijf dat ook nog eens goed en op zeer plezierige manier met klant communiceert en naar oplossingen zoekt. Ik raad De Zwart van harte aan!

Monique Massini

5
In korte tijd 2 keer gebruik gemaakt van de diensten van de Zwart en beide keren naar volle tevredenheid. Afspraken werden nagekomen, hele aardige hardwerkende mannen die het zware werk deden en het leegruimen van beide woningen is heel netjes uitgevoerd. Dank hiervoor!

hans van genuchten

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten