Met Ontruiming de Zwart is uw huis snel verhuisd
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Professionele spoedontruiming – direct geregeld binnen 24 uur

Heeft u een spoedontruiming waarbij uw woning of bedrijfspand direct ontruimd moet worden? Ontruiming de Zwart staat direct voor u klaar. Met onze ervaren en professionele ontruimers kunnen we iedere woning in korte tijd bezemschoon opleveren. We ontzorgen u graag in het ontruimingsproces.

Het kan soms voorkomen dat uw woning of bedrijfspand met spoed moet worden ontruimd. Dit kan daardoor vaak slecht uitkomen. Om u te ontzorgen staan onze ontruimers voor u klaar om op zeer korte termijn uw huis of pand leeg te halen. Neem contact met ons op en we staan zo snel mogelijk bij u op de stoep!

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Spoed ontruiming van uw woning of kantoor

Een spoed ontruiming kan meerdere oorzaken hebben. Denk hierbij aan een rechtszaak, het overlijden van een familielid of een faillissement van een bedrijf. Wat de reden ook is, wij zorgen dat de ontruiming binnen 24 uur geklaard is. We streven daarbij altijd naar het beste resultaat en zijn pas tevreden als u dat bent.

Als ontruimingsspecialist zorgen we ervoor dat uw woning bezemschoon wordt opgeleverd. Daarbij bieden we aanvullende diensten, zoals:

 • Schilderwerken en andere onderhoudswerkzaamheden;
 • Verwijderen van vloerbedekking en raambekleding;
 • Schroeven verwijderen en gaatjes opvullen;
 • Loslatende plinten vastzetten.

In overleg met u kunnen we bepalen welke diensten we zullen uitvoeren bij de ontruiming. 
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij hoge spoed begrijpen we dat u geen tijd te verliezen heeft. Bel dan gerust naar 085 019 5114 en wij komen z.s.m. in actie. We zijn 24/7 bereikbaar. Ook in de weekenden.

Snelontruiming: 24/7 beschikbaar

Vaak moet een spoedontruiming binnen een aantal dagen plaatsvinden, of zelfs binnen 24 uur. Doordat we 24/7 bereikbaar en beschikbaar zijn kunnen we snel schakelen. Wij gaan direct voor u aan de slag om van uw snelontruiming een succes te maken. Met een bezemschoon resultaat en natuurlijk een zorgvuldige omgang met uw spullen.

Ontruiming de Zwart is specialist in woningontruimingen met spoed en snelle verhuizingen. Met onze flexibele service zijn we direct inzetbaar en kunnen we u volledig ontzorgen. Bij spoedontruimingen en verhuizingen zijn we ook inzetbaar om de woning verkoopklaar te maken.

ontruiming-de-zwart-Professionele-spoedontruiming

Spoed verhuizers van Ontruiming de Zwart

Een verhuizing brengt vaak veel stress en geregel met zich mee. Laat staan een spoedverhuizing. Ontruiming de Zwart heeft ook ervaren verhuizers in huis die uw inboedel in korte tijd kunnen verhuizen. Snel verhuizen was nog nooit zo eenvoudig. Wij staan voor u klaar om van uw spoedverhuizing een zorgeloos succes te maken.

Gaat u met spoed verhuizen? Neem direct contact met ons op. Wij zorgen dat u direct geholpen wordt. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met diverse soorten verhuizingen. Van kleine verhuizingen van seniorenkamers tot hele kantoren of bedrijfspanden. 

We zijn een professioneel ontruimingsbedrijf dat altijd voor u klaarstaat. Dankzij onze flexibele service en ervaring kunnen we van ieder project een succes maken. Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons daarnaast bereiken op: 085 019 5114.

Reviews over onze verhuizingen

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten