De specialist in ontruimingen in Noord-Brabant
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Noord-Brabant

Ontruiming de Zwart is de specialist in ontruimingen van verschillende woningen en bedrijfspanden in Noord-Brabant. We hebben ruim 10 jaar ervaring en hebben al voor diverse particulieren en zakelijke klanten ontruimingen mogen uitvoeren. Hierbij staat persoonlijke service op één, waarbij we uw wensen en voorkeuren uiteraard meenemen.

Een huis of kantoor ontruimen is vaak een zware klus, op zowel emotioneel als fysiek vlak. Onze ontruimers nemen deze zorg graag van u uit handen en regelen de gehele ontruiming van A tot Z. Door onze ervaring en vakkundigheid zal het leeghalen van uw woning of bedrijfspand snel en efficiënt gebeuren. Zo zullen onze ontruimers zorgvuldig met uw meubels omgaan en de ruimte bezemschoon opleveren.

Een huis leeghalen na overlijden is een emotionele taak waar je ernaast ook nog andere zaken moet regelen. Het huis ontruimen kunt u dan gerust aan ons overlaten. Wij zorgen dat de woning netjes wordt achtergelaten en gaan voorzichtig en respectvol met de spullen om.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten ontruimingen. Zo kunnen we ook een vervuilde woning ontruimen of een zorgkamer leeghalen. Maar ook voor een kleine verhuizing vanuit het ouderlijk huis bijvoorbeeld kunt u bij ons terecht.

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van een woning? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Dan zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

Woningontruiming Noord-Brabant

Bedrijfsontruiming Noord-Brabant: professionele service

Naast woningontruimingen kunt u Ontruiming de Zwart ook in Noord-Brabant inschakelen voor het laten ontruimen van bedrijfspanden, kantoren en magazijnen. Vaak zijn bedrijfsontruimingen een grote klus doordat er veel moet gebeuren. De hele inboedel moet worden weggebracht en het pand moet weer in originele staat achtergelaten worden.

Met de jarenlange ervaring is een bedrijfsontruiming geen enkel probleem voor onze ontruimers. Met onze efficiënte en planmatige werkwijze zorgen we dat de ontruiming in goede banen wordt geleid terwijl u zorgeloos verder kunt met uw werkzaamheden. Ook is het mogelijk om bij faillissement uw inboedel te laten opkopen. Dit doen we uiteraard in overleg met u.

Ontruiming de Zwart is werkzaam in het hele land. Bekijk hier per provincie wat we voor u kunnen betekenen:

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Ontruiming Noord-Brabant met een bezemschoon resultaat

Wanneer u gebruik wilt maken van onze ontruimingsdienst komen wij eerst bij u langs om te zien welke ruimte ontruimt moet worden en om welke inboedel het gaat. Op basis daarvan zullen we voor u een offerte opstellen. Zo weet u wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast zullen we in overleg met u een plan van aanpak opstellen voor de ontruiming.

In de voorbereiding nemen we uw voorkeuren en wensen uiteraard mee. U kunt bijvoorbeeld een deel van de inboedel behouden en naar een andere locatie laten brengen door ons. Ook kunt u aangeven wanneer de ontruiming u het beste uitkomt. We zijn zeer flexibel dus ook in de avonduren en weekenden beschikbaar.

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte en we alle afspraken hebben gemaakt zullen we de ontruiming voorbereiden en deze uiteraard snel en netjes uitvoeren. U kunt rekenen op een bezemschoon resultaat en een vriendelijke service.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Mail naar info@ontruimingdezwart.nl of bel (06) 467 506 03.

Woningontruiming reviews uit Noord-Brabant

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

5
Gebeld voor het opruimen van mijn kelder. Dag later kwam er al iemand kijken. Goede prijs, Snel leeg en aangeveegd. Een echte aanrader.

Theresa Veldmeijer

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten