Uw woning efficiënt laten ontruimen in Rotterdam?
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Rotterdam

Op zoek naar een professioneel bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van woningontruiming in Rotterdam? Dan bent u bij Ontruiming de Zwart aan het juiste adres. Wij beschikken over ruime ervaring en gaan effectief en zorgvuldig te werk. Als woningontruimingsbedrijf in Rotterdam en omgeving hebben wij al vele klanten mogen helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere vormen van ontruiming. Nadat we uw woning ontruimen zorgen wij ervoor dat de ruimte altijd bezemschoon en geheel conform eisen van A tot Z wordt overgedragen. Ook is het mogelijk te kiezen welke spullen door ons kunnen worden overgenomen door middel van overname van inboedel. Dit wordt natuurlijk overlegt met onze klant tegen een reële prijs.

Het is vaak van groot belang dat een woning leegruimen zo snel mogelijk plaatsvindt. Daarom maken we samen met de klant een concreet plan. We zorgen ervoor dat onze werkwijze van te voren duidelijk wordt gecommuniceerd met de klant, zodat u zorgen uit handen worden genomen. Wij zijn ook ervaren met bedrijfsontruiming.

Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder. Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in op of bel ons via: (010) 322 05 15.

Woningontruiming Rotterdam

Huis leeghalen Rotterdam door professioneel team

Snel en efficiënt uw huis leegruimen in Rotterdam? Wij van Ontruiming de Zwart weten precies wat er voor u woningontruiming nodig is. Onze dienstverlening is erg breed en wij bieden verschillende services aan.

Zo bieden wij aan om na het overlijden van een dierbare de woning leeg te ruimen. Bij het laten leeghalen en de ontruiming maken we uiteraard een plan welke spullen en overgebleven meubels u wilt laten verhuizen. De woning na overlijden van een dierbare goed af te leveren in deze emotionele periode, staat bij ons voorop.

Waar bieden wij onze woningontruiming diensten aan? Hieronder ziet u onze voornaamste werkgebieden:

Wanneer wij u huis leegruimen in Rotterdam, leveren wij tegen afgesproken prijs ook andere diensten zo verwijderen wij spijkers, schroeven en pluggen uit de muur en maken we bij gaten in de muur de gaatjes dicht. De keuze welke diensten u van ons afneemt bepaalt u uiteraard zelf. Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Rotterdam inboedel

Huis ontruiming in Rotterdam

Mogen wij u ook helpen bij het ontruimen van uw woning of een andere dienst? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en werken uitsluitend met ervaren medewerkers, die uw ontruiming of opruiming op een volledig efficiënte en zorgvuldig wijze onder handen nemen. Zo kunnen wij u ook helpen met verhuisdiensten voor bedrijven en particulieren.

Overtuigd van huis ontruiming bij Ontruiming de Zwart? Bel ons direct via: (010) 322 05 15 of vraag een offerte aan via het offerte formulier. Deze is altijd vrijblijvend en gratis.

Postadres Rotterdam: Linschotenstraat 39b Rotterdam 3044 av

Woningontruiming reviews uit Rotterdam

5
Hartstikke goed werk. De heren van De Zwart. Hebben snel en vakkundig het huis leeggeruimd. Ik zag er erg tegenop – ben jullie erg dankbaar. Dikke duim 👍🏻

Brenda Scheuer

5
Dit bedrijf gebeld heel snel een afspraak kunnen maken. Afspraken waren helder super goed en enorm tevreden over het resultaat. Ik zeg tot de volgende keer!

Henk Scheffer

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten