Ontruiming de Zwart helpt met het ontruimen van uw schuur
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Schuur opruimen: Ontruiming de Zwart helpt met het ontruimen van uw schuur

Ergert u zich eraan dat u uw fiets nooit kwijt kunt in de overvolle schuur? Wilt u in de tuin werken of dat ene plankje ophangen in de woonkamer, maar kunt u het juiste gereedschap niet meer vinden door de rommel? Of misschien moet uw woning wel de verkoop of verhuur in en moet hiervoor dus ook de schuur leeg zijn. Dan is het hoog tijd dat uw schuur eens grondig wordt opgeruimd. 

Ziet u er erg tegenop om uw schuur op te ruimen? Of bent u fysiek niet in staat om dit zelf te doen? Ontruiming de Zwart kan u helpen met uw schuur opruimen. In een korte tijd is uw schuur perfect opgeruimd en is er weer plek voor uw fiets en is uw gereedschap weer te vinden.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Uw schuurontruiming direct geregeld

Ontruiming de Zwart is naast woningontruimingen ook specialist in schuurontruimingen. Uw schuur of garage opruimen is voor onze ervaren werknemers geen enkel probleem. We zijn direct in te schakelen voor het ontruimen en schoonmaken van verschillende ruimtes. Zo kunnen we ook uw schuur helemaal leeghalen en bezemschoon opleveren. Dit doen wij snel, zodat de woning weer een stapje dichter bij de koop- of verhuurmarkt is. 

Wilt u graag uw schuur laten opruimen door ervaren specialisten? Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvende offerte.

Schuur leegruimen van A tot Z

De schuur is een plek waar vaak veel spullen worden opgeslagen. Van (tuin)gereedschap, tot fietsen, scooters en (tuin)meubilair. Als dit lang niet wordt opgeruimd of uitgezocht, kan het zich ophopen totdat u geen overzicht meer heeft. Een overvolle en ongeordende schuur kan een grote irritatie zijn. Geen zorgen, wij helpen u bij de schuur leegruimen. 

Wilt u meteen uw tuin laten ontruimen? Ook daar kunnen we u volledig in ontzorgen!

Wij gaan snel en efficiƫnt te werk zodat u snel weer kunt genieten van een opgeruimde schuur. Daarbij zorgen we dat alle spullen die u wilt houden weer netjes terug de schuur in gaan. Wilt u alle spullen weg hebben en de schuur helemaal leeg? Ook dat kunnen we voor u regelen. Wij zorgen dat al het afval wordt weggebracht en de spullen die herbruikbaar zijn een nieuw leven krijgen.

Als u uw schuur wilt laten leeghalen, komen wij eerst bij u langs voor een intake. Wij maken vervolgens een inschatting van welke spullen er meegenomen moeten worden en of we eventueel ook schoonmaakwerkzaamheden moeten verrichten. Aan de hand daarvan stellen wij een offerte op. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend.

Schuur ontruimen

Ontruiming schuur door onze professionals

Uw schuur laten ontruimen door Ontruiming de Zwart kent vele voordelen:

 • Bezemschoon resultaat
 • EfficiĆ«nte en planmatige werkwijze
 • Klus- en reinigingswerkzaamheden mogelijk
 • Ontzorging van A tot Z
 • Flexibel inzetbaar, ook in weekenden en avonduren

We bespreken graag samen met u de mogelijkheden om uw garage weer tiptop in orde te krijgen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op voor de ontruiming van uw schuur. Uiteraard luisteren we ook naar uw wensen en behoeften, zodat de schuurontruiming volledig naar wens verloopt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook spullen tijdelijk voor u opslaan en deze weer netjes terugzetten nadat de schuur weer is opgeruimd. 

Wilt u uw schuur opruimen of leeghalen? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Wij nemen u al het werk uit handen zodat u zich er geen zorgen meer over hoeft te maken.

Reviews over onze schuur opruimen

5
Tuinhuisje opgeruimd En oud kippenhok meegenomen. Waren snel en netjes aan het werk. Prima.

Jetta Bijl

4.9
Flexibel, meedenkend en zeer goede en snelle service, echt een aanrader!

Anja Heppener

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten