Uw woning efficiënt laten ontruimen in Arnhem?
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Arnhem

Wilt u uw huis leeghalen door ervaren professionals? Wij van Ontruiming de Zwart hebben door jarenlange ervaring in het vak de juiste vaardigheden in huis om uw zorgen uit handen te nemen en uw woning van A tot Z te ontruimen en daarnaast, bezemschoon op te leveren.

Naast woningontruiming, ontruimen wij ook grote panden en magazijnen. Daarnaast kopen wij inboedels op, dit gaat bij Ontruiming de Zwart alleen gepaard met ontruimingsdiensten of wanneer het gaat om grote partijen inboedel van particulieren of bedrijven.

Wij maken graag eerst een vrijblijvende afspraak met onze klanten op locatie om een offerte op te stellen, dit is mogelijk door heel Nederland. Er is ook een mogelijkheid om foto’s of video’s met ons te delen, zodat wij aan de hand van deze beelden een offerte op zullen opstellen. Hierna nemen wij contact met u op om de offerte te bespreken. Een offerte is altijd geheel vrijblijvend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via (026) 234 05 01.

Woningontruiming Arnhem

Woning leegruimen Arnhem door professionals

Tijdens de woningontruiming zorgen wij er uiteraard voor dat uw huis leeg wordt opgeleverd. Natuurlijk is eigen inbreng mogelijk en zullen we alle wensen en mogelijkheden van te voren met u bespreken. Wanneer er geen waarde meer zit aan spullen zullen wij deze ook voor u weghalen. Producten met nog enige waarde zullen uiteraard een nieuwe bestemming krijgen.

Na het overlijden van een dierbare moet u soms zo snel mogelijk de woning van deze persoon leeghalen. Ontruimen na overlijden van een dierbare is natuurlijke een zware opgave wat u misschien niet graag zelf wilt uitvoeren, wij helpen u graag door deze moeilijke periode heen door het ontruimen van de woning. Wanneer u alle bruikbare en waardevolle spullen uit de woning heeft gehaald, zullen wij de rest van de ontruiming voor u uit handen nemen.

Door jarenlange ervaring zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het ontruimen van huizen, maar ook in het ontruimen van zorgkamers, aanleunwoningen of hospice kamers. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar bij kleine verhuizingen voor deze diensten stellen wij uiteraard een scherpe en eerlijke prijs op.

Waar bieden wij onze woningontruiming diensten aan? Ondanks dat we in heel Nederland onze diensten uitvoeren, zijn we voornamelijk gestationeerd in de volgende steden:

Wilt u graag een specialist persoonlijk op locatie ontvangen? Ga dan naar onze contact pagina en kom in contact met één van onze behulpzame medewerkers.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Huis ontruiming Arnhem

Wat ons al jaren kenmerkt is onze transparantie in werkwijze en scherpe prijs die wij onze klanten bieden. Wij zijn daarnaast ook beschikbaar in de avonduren of in het weekend ook zijn wij specialist in spoedontruiming en ontruimen binnen 1 dag! Wij zijn naast de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag door heel Nederland beschikbaar als woningontruimingen dienst.

Wat ons al jaren kenmerkt is onze transparantie in werkwijze en scherpe prijs die wij onze klanten bieden. Wij zijn daarnaast ook beschikbaar in de avonduren of in het weekend ook zijn wij specialist in spoedontruiming en ontruimen binnen 1 dag! Wij zijn naast de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Den Haag door heel Nederland beschikbaar als woningontruimingen dienst.

Overtuigd van huis ontruiming bij ontruiming de zwart? Vraag dan een offerte aan via het offerte formulier. De expert ter plaatse zal direct een vrijblijvende offerte opstellen naar uw wensen. Liever direct iemand spreken? Neem dan nu contact op via: (026) 234 05 01.

Woningontruiming reviews uit Arnhem

5
Ontruiming senioren appartement. Snel geregeld, keurig op tijd en vlug ontruimd. Vriendelijke mensen. Ik kan ze iedereen aanbevelen!

Machteld van Lemmen

5
Zojuist verhuisd, super geholpen door deze mannen. Zeer professioneel. Als je wilt dat iets goed en netjes volgens plan gaat dan moet je bij hun zijn. Zeker een aanrader!

Imogen Li

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten