Ontruiming de Zwart gaat snel en zorgvuldig te werk
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Zorgkamer en Seniorenwoning ontruimen of verhuizen

Zorgkamer ontruimen? Of moet u ouderen verhuizen? Een verpleeghuis, verzorgingshuis, aanleunwoning of hospice geven beperkt de tijd om de zorgkamer weer in gereedheid te brengen en bezemschoon op te leveren. Ontruiming de Zwart kan u hierin volledig ontzorgen en snel, discreet en efficiënt te werk gaan om de kamer in goede orde op te leveren.

Ontruiming de Zwart zorgt ervoor dat uw zorgkamer binnen 24 uur of de gestelde periode ontruimd is en op de juiste wijze opgeleverd kan worden aan de zorginstelling. Zo kunt u rekenen op een ervaren team dat snel en efficiënt te werk gaat.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in diverse ontruimingen en verhuizingen. Zo hebben wij veel kennis en ervaring in woningontruiming en bedrijfsontruiming en zijn wij een goede helpende hand bij het verplaatsen en verhuizen van spullen en inboedel als kleine verhuizer. Een seniorenwoning ontruimen is ook geen enkel probleem voor ons.

Wilt u een ervaren senioren verhuisbedrijf inschakelen voor de ontruiming van een zorgkamer? Neem gerust contact met ons op via de contact pagina. Dan bieden wij binnen 24 uur een vrijblijvende offerte aan zodat u weet wat u kunt verwachten. Liever direct contact? Bel ons via (06) 46750603.

Ontruiming de Zwart zorgvuldig te werk

Senioren woning ontruimen of Hospice kamer ontruimen

Ontruiming de Zwart heeft als verhuisadviseur voor senioren jarenlange ervaring in het leeghalen van senioren woningen en kamers in verzorgingstehuizen, bejaardencentra en/of verpleeghuizen. Deze ontruimingen kunnen we doen op korte termijn of zelfs met spoed. De ontruiming van een zorgkamer moet vaak allemaal snel gebeuren, terwijl u op zo’n moment al genoeg aan uw hoofd heeft. Op deze momenten bieden wij u de helpende hand door de zorgkamer te ontruimen en deze weer bezemschoon op te leveren.

Er zijn verpleeg of verzorgingstehuizen die eigen regels hebben voor de tijdsperiode waarin de kamer opgeleverd moet worden. Vraag altijd hoeveel tijd u gegund wordt. Meestal is dit binnen 5 dagen na overlijden, maar het is belangrijk om te weten binnen welk termijn u de kamer gereed dient te stellen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de kamer gegarandeerd op tijd klaar is.

Indien nodig kunt u naast het verhuizen van senioren ook door Ontruiming de Zwart de inboedel laten opruimen. Wij maken dan graag met u goede afspraken over de overname inboedel. Uiteraard tegenover een eerlijke prijs. Een seniorenwoning ontruimen of senioren verhuizen is eenvoudig geregeld met Ontruiming de Zwart.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Ontruiming of verhuizing ouderen uit handen geven

Vaak is het moeilijke taak voor de familie om de kamer of woning te ontruiming tijdens het organiseren van een mooie crematie of begrafenisplechtigheid. Het is dan prettig om de ontruiming uit handen te geven. Onze senioren verhuisservice biedt graag hulp bij verhuizing van senioren of de ontruiming van een seniorenwoning. Bekijk ook eens onze pagina voor het huis ontruimen na overlijden. Hier vertellen wij u meer wat wij kunnen betekenen.

Voordat we een woning van ouderen verhuizen of ontruimen komt een integer en ervaren expert graag vrijblijvend op locatie om met u de werkwijze en mogelijkheden te bespreken.

Wanneer we een zorgkamer ontruimen of senioren verhuizen is het van belang dat de familie zijn/haar persoonlijke spullen uitzoekt en meeneemt. Hierna wordt de zorgkamer of verpleeghuiskamer door ons op fatsoenlijke manier leeggeruimd. Zo kunt u bij ons ook de inboedel volledig laten opruimen. Uiteraard doen wij alles in goed overleg met de verpleging en houden we rekening met de andere bewoners.

Op zoek naar een seniorenverhuizer? Bel ons via: (06) 46750603 als u gebruik wil maken van onze ontruiming service. Ook voor eventuele vragen over onze diensten of een vrijblijvende offerte kunt bij onze medewerkers terecht. Het ontruimen van een bejaardewoning regelt u eenvoudig bij ons senioren verhuisbedrijf.

Huis leeghalen na overlijden

Reviews over onze zorgkamer opruimingen

5
Super snelle service. gezellige mannen. zijn ook serieus als ze serieus moeten zijn. ze verrichten hun werk snel en doen er alles vor om het mij zo simpel te maken. Zeker een aanrader!

Welsey Schagen

5
Wij zijn supergoed geholpen! Wat een toppers! Niks op aan te merken. Werken snel en netjes. Mijn complimenten!

Jessie Fleurima

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten