Laat uw pand ontruimen door de specialisten van Ontruiming de Zwart
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Pand ontruimen? Professioneel en efficiënt

Wilt u een pand laten ontruimen? Of het nu gaat om een compleet bedrijfspand, een particuliere woning of een winkelpand: Ontruiming de Zwart is de geschikte partner voor al uw ontruimingsklussen. We zijn specialist op het gebied van zowel woningontruiming als zakelijke ontruiming. Onze vakmensen werken altijd volledig transparant, efficiënt en snel.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Pand ontruimen

Bij het leeghalen van een pand komt meer kijken dan u wellicht denkt op het eerste gezicht. Het kan veel stress en zorgen met zich meebrengen. Daarom helpen wij u graag om deze last van uw schouders te halen. Voor een zorgeloze ontruiming van uw pand bent u bij ons aan het juiste adres. 

U kunt van onze diensten gebruik maken voor verschillende soorten ontruimingen. Wij stellen vooraf een efficiënt ontruimingsplan op en kunnen het plan met onze ervaring in goede banen leiden. We bieden onze diensten landelijk aan en waar we ook komen: tevredenheid bij de klant staat bij ons op nummer 1!

Heeft u een ontruimingsklus waar u een partner voor zoekt? Ontruiming de Zwart helpt u graag. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

Pand opruimen

Ook voor het laten opruimen van een pand bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen heeft u misschien veel spullen verzameld die u niet meer per se wilt hebben en die zorgen voor chaos. Het is prettig als u eens in de zoveel tijd uw pand laat schoonmaken en opruimen door een professionele partij.

Ontruiming de Zwart is specialist in het ontruimen en schoonmaken van verschillende ruimtes. Wij zorgen dat uw pand volledig wordt opgeruimd en dat de spullen die u niet meer wenst te houden direct worden afgevoerd. Hier heeft u verder geen omkijken naar. 

Op zoek naar een partij voor het professioneel opruimen van uw pand? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op!

Pand ontruimen

Soorten ontruimingen en overige diensten

U kunt Ontruiming de Zwart inschakelen voor uiteenlopende klussen op het gebied van ontruiming. Wij bieden ook overige diensten aan, zoals kleine verhuizingen, het overnemen van de inboedel van een grote partij en het verkoopklaar maken van uw woning

Een ontruimingsklus bij Ontruiming de Zwart is altijd goedkoper dan de woningbouw en ook mogelijk in de avonduren en in het weekend. We zijn daarnaast specialist in spoedontruimingen en rekenen geen voorrijkosten.

Reviews over onze pand ontruimingen

5
We hebben een uitstekende ervaring gehad met de firma De Zwart voor de ontruiming en schoonmaak van een groot winkelpand in Den Haag: het was prettig om van te voren heldere afspraken te kunnen maken die ook allemaal nagekomen zijn door dit professioneel team. Zeker aan te bevelen voor het ontruimen en schoonmaken van bedrijfspanden of woonhuizen.

Guy Wittich

4.9
Deze maandag heeft De Zwart mij geholpen ons een bedrijfsontruiming. Vanaf het eerste contact heb ik de services als zeer prettig ervaring. Ook op de dag van onruiming zelf wordt er prettig gecomunniceerd en is hetgeen dat is belooft zeker geleverd. De medewerkers zijn ook pro-actief op zoek naar zaken in het pand welke ze ‘extra’ kunnen aanpakken voor je. Het was een hele goede ervaring!

Max van der Sluijs

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten