Uw woning of bedrijf in Zuid-Holland efficiënt laten ontruimen
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Zuid-Holland

Met onze jarenlange ervaring is Ontruiming de Zwart hèt ontruimingsbedrijf van Zuid-Holland. We voeren verschillende soorten woningontruimingen uit. Van een zorgkamer tot een kelder of studentenkamer. Dit doen we op een efficiënte en zorgvuldige manier met een bezemschoon resultaat.

Een woningontruiming kan vaak een zware en emotionele klus zijn. Zeker een ontruiming na het overlijden van een dierbare. Een hele inboedel opruimen is ook veel werk. Ontruiming de Zwart helpt u graag. U kunt onze ontruimers inschakelen om het huis te laten ontruimen. We zullen de woning netjes en bezemschoon opleveren.

De enthousiaste en ervaren ontruimers van Ontruiming de Zwart gaan planmatig aan de slag. Door de jarenlange ervaring zal de ontruiming in goede banen worden geleid en zal de woning zo snel mogelijk leeggehaald worden. Daarbij zal uiteraard voorzichtig en respectvol met uw spullen worden omgegaan.

Samen met u stellen we vast welke spullen moeten worden verhuisd. U kunt ook (een deel van) de inboedel laten meenemen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Met onze ontruimingservice hoeft u zich geen zorgen meer te maken om het ontruimingsproces. U kunt zich gerust bezighouden met andere zaken.

Zuid-Holland

Bedrijfsontruiming Zuid-Holland: voor ieder kantoor of magazijn

Naast het leeghalen van woningen en kamers, kunt u in Zuid-Holland Ontruiming de Zwart ook inschakelen voor een bedrijfsontruiming. Dit kan variëren van een klein kantoor tot een groot bedrijfspand of magazijn. Ook bij de zakelijke ontruiming zorgen we dat alle inboedel snel en efficiënt wordt ontruimd. Daarbij zullen uw spullen zorgvuldig naar hun nieuwe plek worden gebracht.

In het geval van faillissement kan Ontruiming de Zwart u ook helpen. We kunnen uw volledige inboedel opkopen waarmee we deze zorg uit handen nemen. Voor extra klusjes zoals het verwijderen van vloerbedekking en gaten in de muur vullen kunt u ons ook inschakelen. Zo zorgen we ervoor dat uw ruimte schoon en netjes wordt opgeleverd.

Onze ontruimingsdienst inschakelen in een andere provincie? Dat kan! Ontruiming de Zwart is werkzaam in heel Nederland:

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Flexibele ontruiming Zuid-Holland

Ontruiming de Zwart is een flexibel ontruimingsbedrijf. U kunt ons ook in weekenden en avonduren inschakelen als dat beter uitkomt. Daarnaast zijn we flexibel in de type ruimtes, huizen en bedrijfspanden. We hebben veel ervaring met verschillende soorten ontruimingen en helpen u graag.

Bij ons staan service en een tevreden klant bovenaan. Zo nemen we graag uw wensen mee in het ontruimingsplan en gaan we zorgvuldig met uw spullen om. U kunt erop rekenen dat wij de gehele ontruiming van A tot Z regelen en uw zorgen uit handen nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze ontruimingsdienst in Zuid-Holland? Neem gerust contact op of vraag een gratis offerte aan. Zo weet u wat u kunt verwachten van ons en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Woningontruiming reviews uit Zuid-Holland

5
Ik belde woningontruiming de zwart en ze kwamen gelijk de volgende dag! Ze hebben mij en mijn Zus perfect geholpen. Heel erg bedankt

Jennifer Rambaran

5
Een snel en hecht team! Goed op elkaar ingewerkt. Super snelle service! Mijn kamer was binnen een mum van tijd ontruimt en bezemschoon opgeleverd! Zeker een aanrader!

Darsh

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten