Woningontruiming Groningen, professioneel en vakkundig
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Groningen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een pand leeggehaald moet worden en het leeghalen kan in sommige situaties veel stress opleveren. Voor een zorgeloze woningontruiming bent u bij Ontruiming de Zwart op de juiste plek. Wij bieden onze diensten aan door heel Nederland en daarom helpen wij u graag bij het leeghalen van uw pand in Groningen.

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten ontruimingen. Al ruim 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leeghalen van verschillende panden. Van woningen tot bedrijfsruimtes, u kunt bij ons terecht. Wij helpen u graag bij lastige klussen, zoals het opruimen van inboedels of andere ontruimingen. 

Onze specialisten kunnen ingezet worden wanneer een woning verkoop- of verhuurklaar opgeleverd moet worden. Dit kan door het overlijden van een dierbare, of een verhuizing van een ouder persoon. Beide klussen kunnen best emotioneel zijn. Ontruiming de Zwart neemt u graag deze zorg uit handen. 

Ook kunt u bij ons terecht voor kleine verhuizingen of het ontruimen van een vervuilde woning. Het opruimen van een ernstig vervuilde woning vraagt om een speciale aanpak. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van vloerbedekking. Met de hulp van onze specialisten wordt het pand leeg en opgeruimd opgeleverd. 

Na overleg met een professional wordt er vrijblijvend een offerte opgesteld voor het laten ontruimen van uw pand. Wij gaan samen om tafel om te kijken welke spullen van waarde zijn en dus bewaard kunnen worden. Ook zullen wij een locatie afspreken waar wij de spullen naartoe kunnen brengen. 

Bent u benieuwd naar de kosten van een woningontruiming? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Woningontruiming Groningen

Vakkundige bedrijfsontruiming in Groningen

Voor bedrijfsontruimingen in Groningen bent u bij Ontruiming de Zwart aan het juiste adres. Heeft u te maken met een faillissement? Ontruiming de Zwart denkt met u mee om op juiste wijze uw inventaris te verkopen en u volledig te ontzorgen in dit emotionele proces. 

Wij bezitten over de kennis en ervaring die noodzakelijk is en waardoor wij snel kunnen schakelen. Wanneer u kiest voor Ontruiming de Zwart dan weet u zeker dat de klus binnen no time geklaard is. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tegemoet te komen in hun behoefte. 

Wanneer u te maken krijgt met een ontruiming, dan kunt u dit het best laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf die u volledig ontziet. Naast het feit dat een ontruiming een intensieve klus kan zijn, kan het ook emotioneel het nodige met zich mee brengen. Onze vakmensen werken snel en nemen deze taak graag van u over, ook in de provincie Groningen. 

Onze vakmensen zijn vriendelijk en ervaren. Het afval wordt op de juiste manier gescheiden en afgevoerd. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde materialen. Waar nodig zorgen wij bijvoorbeeld voor afvalcontainers en wij gebruiken vrachtwagens om de spullen af te voeren. Wij zullen uw pand in alle gevallen bezemschoon opleveren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw provincie? Wij werken landelijk:

Bent u geïnteresseerd en wilt u vooraf meer informatie over de ontruiming van de inboedel van uw bedrijf? Wij staan voor u klaar met een vrijblijvend advies. Neem contact op via: (085) 019 6253.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Ontruiming Groningen voor ieder gewenst pand

Ontruiming de Zwart helpt bij het vakkundig ontruimen van ieder gewenst pand. Onze professionals staan voor u klaar. Wij ontruimen planmatig, oplossingsgericht en uiteraard efficiënt. Wij gaan voorzichtig om met uw eigendommen. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. 

Heeft u een klus die met spoed opgepakt moet worden? U kunt 24/7 contact met ons opnemen. Onze ontruimers werken dag en nacht door, dus ook in de weekenden en in de avonduren. Zo kunnen we uw pand of woning ontruimen wanneer dit voor u het best uitkomt, óók bij spoed.

Woningontruiming reviews uit Groningen

5
Twee kelder erg snel en zeer netjes ontruimt. De Zwart denkt mee en houdt rekening met de bedrijfsvoering. Erg prettige samenwerking. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!

Joris van de Blankevoort

5
Wij zijn supergoed geholpen! Wat een toppers! Niks op aan te merken. Werken snel en netjes. Mijn complimenten!

Jessie Fleurima

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten