Ontruiming in Flevoland, volledige ontzorging
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Flevoland

Vaak is het van belang dat het oude pand snel kan worden ontruimd. Voor het ontruimen van onder andere bedrijfspanden, woningen, magazijnen, zorgkamers en zelfs tuinen kunt u bij ons terecht. Al ruim 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in huisontruimingen in Flevoland en hierdoor kunnen wij zoveel mogelijk zorgen bij u wegnemen. 

Er kunnen diverse redenen zijn om een woning te laten ontruimen. In bepaalde situaties kan dit stress opleveren. Zoals bij een verhuizing naar een seniorenwoning of bij het leeghalen van het huis na het overlijden van een dierbare. In dit soort gevallen is het fijn als u dit aan iemand kunt toevertrouwen. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning in Flevoland. 

Voor het verkoop- of verhuurklaar maken van een woning kunt ook bij ons terecht. Verder zijn wij gespecialiseerd in het ontruimen van een vervuilde woning. Dit vraagt om een speciale aanpak, zoals bij het verwijderen van vuil en aanslag. Wij zullen de woning in alle gevallen bezemschoon opleveren. 

Bij een woningontruiming komt veel kijken. Samen met een professional wordt er een plan van aanpak gemaakt. Hierbij bepalen we de waarde van de spullen en de spullen die van waarde zijn worden veilig opgeslagen op een vooraf afgesproken locatie. Onze medewerkers zijn vriendelijk en gaan voorzichtig met uw waardevolle spullen om.  Uw woning leeghalen is hierdoor een zorgeloze ervaring.

De gemeenten in Flevoland waar wij onze woningontruiming en andere diensten leveren: Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde.

Waarom kiezen voor Ontruiming de Zwart wanneer u een woning laat ontruimen?

 • 24 uur per dag beschikbaar;
 • Landelijk operationeel en flexibel inzetbaar;
 • Spoedontruiming binnen 1 dag;
 • Gratis offerteaanvraag;
 • Servicegericht en planmatig;
 • Géén voorrijkosten!
Woningontruiming Flevoland

Ontruiming Flevoland: Snel en efficiënt

Onze professionals staan voor u klaar om u te helpen bij het ontruimen van uw pand in Flevoland. Wij werken planmatig, oplossingsgericht en uiteraard efficiënt. Heeft u een klus die snel afgerond moet worden? Onze medewerkers werken dag en nacht door. Ook in de avonden en in de weekenden. 

Ontruiming de Zwart maakt gebruik van afvalcontainers en vrachtwagens om na de woningontruiming uw spullen af te voeren of te verhuizen. Bijzondere objecten kunnen wij ook verhuizen, denk aan piano’s of antieke raamkasten. Wij zullen ervoor zorgen dat uw spullen met grote zorgvuldigheid worden verplaatst. 

Ook voor het verwijderen van vloerbedekking en raambekleding bent u bij ons aan het goede adres. Nadat het huis leeg is ziet u hier niets meer van terug. Ideaal als u uw woning verkoopklaar wilt laten maken door het volledig leeg te halen. Wij leveren de woning bezemschoon op. 

Wilt u uw huis verkoopklaar laten maken door het leeg te laten halen voor de nieuwe bewoners? Ook voor het verwijderen van vloerbedekking, het verwijderen van raambekleding en het vullen van gaatjes kunt u bij ons terecht. Na het ontruimen van een woning ziet niemand hier iets van terug. 

Kosten woning ontruimen in Flevoland

Benieuwd naar de kosten van een woningontruiming of bedrijfsontruiming? Wij informeren u graag. Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Wij werken landelijk, dus kijk hieronder voor meer informatie over een ontruiming in uw provincie.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Bedrijfsontruiming Flevoland: Van A tot Z

Een ontruiming is ook voor bedrijven van belang. Bijvoorbeeld wanneer het bedrijf stopt of wanneer het gaat verhuizen. Dit kan gaan om kantoren, fabrieken, showrooms, magazijnen enzovoort. Een ontruiming kan een emotionele klus zijn. Onze vakmensen werken zo snel mogelijk en nemen deze taak graag van u over.

Een bedrijfsontruiming lijkt veel op een woningontruiming, maar er zijn wel degelijk verschillen. Meestal gaat het om grotere panden en daarmee om een grotere inboedel. Bij Ontruiming de Zwart wordt het pand razendsnel teruggebracht naar de originele staat. Dit is onderdeel van onze service. 

Ontruiming de Zwart levert ook extra diensten om de ruimte netjes achter te laten. Denk hierbij aan schilderwerken, onderhoud, reiniging van de panden en afbraak- en demontagewerk.

Woningontruiming reviews uit Flevoland

5
Twee kelder erg snel en zeer netjes ontruimt. De Zwart denkt mee en houdt rekening met de bedrijfsvoering. Erg prettige samenwerking. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!

Joris van de Blankevoort

5
Wij zijn supergoed geholpen! Wat een toppers! Niks op aan te merken. Werken snel en netjes. Mijn complimenten!

Jessie Fleurima

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten