Met Ontruiming de Zwart is uw huis snel verkoop klaar
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Kleine verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Als u een bedrijf zoekt die met professionele verhuizers die uw kleine verhuizing kunnen regelen, dan bent u aan het goede adres bij Ontruiming de Zwart. Wij nemen graag uw zorgen uit handen om de kleine verhuizing tegen een eerlijke en voordelige prijs op ons te nemen.

Bij een kleine verhuizing kunt u bijvoorbeeld denken aan een particuliere verhuizing van een starter of wanneer een oudere naar een andere zorgkamer verhuisd. Maar wij doen ook kleine verhuizingen voor bedrijven en kantoren. Met onze verhuishulp zal de verhuizing een stuk sneller verlopen zodat u daar geen zorgen over zult hebben!

Particuliere verhuizingen:

Is bijvoorbeeld uw zoon of dochter van plan op eigen benen te gaan staan? Dan kunt u bij Ontruiming de Zwart terecht voor een kleine verhuizing van het ouderlijk huis naar de nieuwe woning. Wij zijn voor allerlei soorten verhuizingen in te schakelen en deinzen niet weg voor het zware werk of een complexe verhuizing naar een nieuwe plek.

Voor zo’n kleine verhuizing betaalt u bij ons natuurlijk een scherpe prijs! Omdat er bij minder spullen minder mankracht en een kleinere bus nodig is, kunnen wij snijden in de kosten.

De kosten van een verhuizing hoeven niet duur te zijn. Samen met u bekijken we de te verhuizen spullen en schatten onze ervaren medewerkers nauwkeurig in hoeveel ruimte en tijd we nodig hebben. Zo worden de verhuiskosten voor u op maat gemaakt en betaalt u nooit teveel!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en ontvangt u graag gratis advies over het plannen en organiseren van uw verhuizing? Geen probleem, wij helpen u graag verder en daarom kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Liever direct iemand spreken? bel ons via (06) 46750603. Ook voor het opruimen van inboedel kunt u bij ons terecht.

werkzaamheden als kleine verhuizer

Ook voor verhuizingen van bedrijven en kantoren kunt u onze verhuis- en ontruimservice inschakelen. Zo is uw kantoorpand binnen no time leeggehaald en staan de kantoormeubelen al snel in het nieuwe pand. Net als bij de particuliere verhuizingen kunt u voor bedrijfsverhuizingen een scherpe prijs en professionele service verwachten.

Voor meer informatie over de samenwerking en mogelijkheden voor ontruimingen en verhuizingen bedrijven kunt u onze bedrijfsontruiming pagina bezoeken op de website.

Hulp bij verhuizen

Of u nu veel spullen wilt vervoeren of slechts een kleine verhuizing nodig hebt, Ontruiming de Zwart biedt verhuisdiensten voor elk budget. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste innovatieve hulpmiddelen brengen wij uw dierbare spullen heelhuids op de plaats van bestemming. Zo doen we niet alleen kleine verhuizingen, maar zijn we ook voor de grotere verhuizingen inzetbaar.

Wij hebben diverse vervoersmiddelen en materialen beschikbaar om uw verhuizing zo planmatig en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Uiteraard bespaart u ook kosten, omdat wij een speciale verhuisbus hebben en u geen grote verhuiswagen hoeft in te huren.

Zo zijn onze verhuizers ook expert in het verhuizen van bijzondere objecten. Denk hierbij aan pianovervoer of antieke raamkasten. Met grote zorgvuldigheid zorgen wij ervoor dat uw spullen veilig worden verhuisd.

Ook kunt u bij ons uw spullen tijdelijk veilig opslaan. Vraag online alvast vrijblijvend een offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Verhuishulp Ontruiming de Zwart

Wij zijn al ruim 10 jaar actief in de woningontruiming door heel Nederland. De afgelopen jaren ontdekte wij dat de vraag naar verhuishulp erg toenam.

Wij kunnen u daarnaast ook onze inboedelservice aanbieden. Overname inboedel of tegen een eerlijk prijs kan vooraf worden afgesproken door middel van voorafgaande vrijblijvende persoonlijke afspraak met een van onze specialisten.

Wat ons al jaren kenmerkt is onze transparantie in werkwijze en scherpe prijs die wij onze klanten bieden. U kunt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Zo zijn al veel tevreden klanten en partners u voorgegaan.

Als u binnenkort wilt verhuizen, vragen heeft of een afspraak wilt maken met een specialist? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar: (06) 46750603. Onze medewerkers helpen u graag.

Reviews over onze verhuizingen

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten