Snelle en efficiënte ontruimingen in Overijssel
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Overijssel

Ontruiming de Zwart is uw partner voor het ontruimen van onder andere woningen, bedrijven, zorgkamers, magazijnen en showrooms. Voor een zorgeloze ontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het ontruimen van uw pand in de provincie Overijssel. 

Op zoek naar een ontruimingsbedrijf die jarenlang ervaring heeft en gespecialiseerd is in diverse soorten ontruimingen? Ontruiming de Zwart helpt u graag met uw woningontruiming in Overijssel. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het leeghalen van verschillende panden. 

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een woning laat ontruimen. Bijvoorbeeld bij het huis leeghalen na overlijden. Dit kan een emotioneel proces zijn en tegelijkertijd veel stress met zich mee brengen. Het is prettig als een betrouwbare partij ondersteuning biedt bij het leeghalen van het huis.

Ook voor de lastigere klussen, zoals het leeghalen van een zorgkamer, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de kamer binnen de gestelde termijn van de zorginstelling wordt opgeleverd. Ook voor hulp bij een verhuizing of bij het overnemen van een inboedel zit u bij ons op de goede plek. 

Onze medewerkers zijn vriendelijk en meedenkend. U kunt er vanuit gaan dat zij voorzichtig met uw spullen omgaan. Samen maken wij een plan over het proces van de ontruiming en kijken we welke waardevolle spullen u wilt bewaren. Deze verhuizen wij naar de door u doorgegeven locatie.

Hieronder een opsomming van onze diensten: 

 • Het ontruimen van een woning na overlijden
  Wij werken planmatig en snel om de woning binnen de gestelde termijn te ontruimen.
 • Ontruimen van een vervuilde woning
  Door onze speciale aanpak leveren wij de vervuilde woning weer in een schone staat op.
 • Ontruimen van een huis in ruil voor inboedel
  Wij brengen dit in mindering brengen op de prijs van de ontruiming. Zo bent u goedkoper uit. 
 • Ontruimen van een zolder of kelder
  Ongedierte of schimmel? Uw zolder of kelder wordt in alle gevallen netjes opgeleverd. 
 • Ontruimen van een zorgkamer of hospice
  De kamer kan bezemschoon worden opgeleverd binnen de gestelde termijn van de instelling. 

Ook bedrijven kunnen wij hulp bieden bij een verbouwing, verhuizing of zelfs bij een faillissement. Heeft u interesse in één van onze diensten? Of bent u benieuwd naar de kosten van een woningontruiming? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website.

Woningontruiming Overijssel

Hoe werkt een bedrijfsontruiming Overijssel?

Heeft u te maken met een bedrijfsontruiming vanwege een verhuizing of een faillissement? Ook daar kan Ontruiming de Zwart u bij helpen. Dit kan gaan om bedrijfspanden zoals kantoren, magazijnen, showrooms enzovoort. Onze vakmensen werken snel en leveren het pand op in de originele staat. 

Wij bieden de volgende diensten aan in Overijssel voor bedrijven:

 • Bedrijfsontruiming;
 • Faillissement opkopen;
 • Bedrijfs Inboedel opkopen. 

Ook een bedrijfsontruiming kan een intensieve en emotionele klus zijn. Daarnaast kan het heel wat logistieke problemen met zich mee brengen. Ons advies is om uw pand te laten ontruimen door een gespecialiseerd bedrijf. Wij beschikken over innovatieve hulpmiddelen en brengen uw spullen heelhuids op de plek van bestemming.

Ook kunnen wij de inboedel overnemen tegen een eerlijke prijs. Denk hierbij aan de inboedel van bedrijven, magazijnen, horecapanden, fabrieksrestanten, meubels, randapparatuur en overschotten in de productie. Wij zoeken de producten uit faillissementen op professionele wijze uit. 

Bij interesse kunt u gratis een offerte aanvragen. Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Onze offertes zijn duidelijk en transparant, zo komt u niet voor verrassingen te staan. In sommige gevallen komen wij eerst langs om de situatie met eigen ogen te bekijken. 

Wij leveren extra diensten om de ruimte zo snel mogelijk netjes achter te laten. Denk hierbij aan schilderwerken, onderhoudswerkzaamheden, de reiniging van de panden en afbraak- en demontagewerk. Ook kunt u ons inschakelen voor de onderhoud en ontruiming van tuinen.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw provincie? Wij werken landelijk:

Bent u geïnteresseerd en wilt u vooraf meer informatie over de ontruiming van de inboedel van uw bedrijf? Wij staan voor u klaar met een vrijblijvend advies. Neem contact op via: (06) 467 506 03.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag

Wij helpen u graag bij uw ontruiming Overijssel

Heeft u een spoedklus met een deadline die snel afgerond moet worden? Wij werken planmatig en efficiënt. Daarnaast werken onze medewerkers 24/7 door, dus ook in de avonduren en in de weekenden. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het ontruimen binnen 1 dag. 

Daarnaast bieden wij de volgende diensten aan: 

 • Kleine verhuizingen; 
 • Huis verkoop klaar maken; 
 • Grote partijen inboedel overnemen. 

Kleine verhuizingen
Een kleine verhuizing is bijvoorbeeld een particuliere verhuizing of de verhuizing naar een woning voor senioren. Daarnaast kunnen wij bedrijven ondersteunen bij kleine verhuizingen en spullen tijdelijk opslaan. Met onze hulp zal de verhuizing sneller gaan en hoeft u zich geen zorgen te maken. 

U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten verhuizingen, ook wanneer de situatie wat complexer is. Samen met u gaan we om tafel om de situatie te bespreken. Onze specialisten zullen inschatten hoeveel tijd er benodigd is. Zo wordt het verhuisplan op maat gemaakt en betaalt u nooit teveel. 

Huis verkoop klaar maken

Om een huis verkoop klaar te kunnen maken moet het huis volledig opgeruimd zijn. Helemaal wanneer de woning bezichtigd gaat worden of wanneer er foto’s gemaakt moeten worden. Wij raden dan ook aan om voorafgaand zoveel mogelijk reparaties uit te voeren. 

Zo kunnen wij u helpen bij het verwijderen van vloerbedekking en raambekleding. Ook voor het opvullen van gaatjes en het herstellen van loszittende plinten kunt u bij ons terecht. Is het huis verkocht? Dan kunnen wij u helpen bij het ontruimen en bezemschoon opleveren van de woning. 

Grote partijen inboedel overnemen 

Na het eerste contact zal er altijd eerst iemand langskomen om de goederen in kaart te brengen. Samen met u bekijkt één van onze experts welke spullen herbruikbaar zijn en door ons overgenomen kunnen worden. 

De overige spullen worden afgevoerd naar het afvalstation. In samenwerking met ons kunt u de inboedel een tweede kans geven. Hierdoor komt de inboedel altijd goed terecht en zijn we tegelijkertijd goed bezig voor het milieu. 

Let op: Voeg foto’s van uw inboedel toe wanneer u contact opneemt via ons contactformulier.

Wij informeren u graag over de kosten van onze diverse diensten. Vraag een gratis offerte aan, zodat u weet wat een woning ontruimen in Overijssel kost. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Daarnaast kunt u door heel Nederland bij ons terecht. Kijk hieronder voor meer informatie.

Woningontruiming reviews uit Overijssel

5
Twee kelder erg snel en zeer netjes ontruimt. De Zwart denkt mee en houdt rekening met de bedrijfsvoering. Erg prettige samenwerking. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!

Joris van de Blankevoort

5
Wij zijn supergoed geholpen! Wat een toppers! Niks op aan te merken. Werken snel en netjes. Mijn complimenten!

Jessie Fleurima

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten