Professionele woningontruiming in Haarlem
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Haarlem: efficiënt en discreet

Op zoek naar een specialist voor een woningontruiming in Haarlem? Bij Ontruiming de Zwart bent u aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten ontruimingen. Van complete bedrijfsontruimingen tot het leeghalen van een woning of zorgkamer na overlijden in omgeving Haarlem.

Huisontruiming Haarlem

Wilt u een woning in Haarlem laten leeghalen? Ontruiming de Zwart werkt met gespecialiseerde teams door heel Nederland. Het ontruimen van een huis is geen eenvoudige taak. Het kan fysiek een zware klus zijn die veel stress met zich meebrengt.

In sommige gevallen is een ontruiming niet alleen fysiek zwaar, maar ook emotioneel. Bijvoorbeeld in het geval van woningontruiming na overlijden van een dierbare. In zo’n geval is het prettig om de klus uit handen te geven aan een betrouwbare en discrete partij. 

Ontruiming de Zwart is al ruim tien jaar gespecialiseerd in het ontruimen van diverse panden. Wij hebben ervaren en vriendelijke vakmensen in dienst die zorgvuldig en efficiënt te werk gaan en respectvol omgaan met uw inboedel. Bij het ontruimen van een woning kunnen we extra klusdiensten uitvoeren zoals de vloerbedekking verwijderen en het behang eraf halen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd.

Gehele woning ontruimen in haarlem

Bedrijfsontruiming Haarlem

Ook voor een zakelijke ontruiming in omgeving Haarlem bent u bij Ontruiming de Zwart aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring in ontruimingen voor bedrijven, KMO’s en zelfstandigen. Als u de ontruiming van uw bedrijfspand goed wilt regelen, staan onze ervaren vakmensen klaar om u van A tot Z te ontzorgen. Zo kunt u zich zorgeloos bezighouden met andere werkzaamheden.

Heeft u hulp nodig bij uw bedrijfsverhuizing of -ontruiming? Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina of bel ons via: 085 019 5882.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten
Woning ontruiming in haarlem

Leeghalen pand omgeving Haarlem

Ontruiming de Zwart is een brede ontruimingservice die in te schakelen is voor verschillende diensten omtrent ontruiming, zowel zakelijk als particulier. We zetten graag een stapje extra voor onze klanten en werken volledig transparant en efficiënt. Onze vakmensen zijn discreet en respectvol. We zijn pas tevreden als u dat bent.

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld het ontruimen van een seniorenkamer of een woning van uw naaste na overlijden in Haarlem. Maar ook voor het opruimen en ontruimen van uw kelder of zolder bent u bij ons aan het juiste adres. Voor iedere soort woningontruiming in Haarlem staan wij voor u klaar.

Op zakelijk vlak kunt u ons inschakelen voor kantoorontruiming en voor het opkopen van uw bedrijfsinboedel in het geval van faillissement. We bezitten ervaring en kennis op het gebied van het opkopen van uw inboedel; we ontzorgen u in de inkoop en verkoop van de inboedel. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes!

Huis ontruimen in Haarlem? Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor een woningontruiming in Haarlem? Samen met u maken we een plan voor het ontruimingsproces. Indien gewenst kunnen wij uw waardevolle spullen naar een nieuwe locatie verhuizen en/of de spullen die u niet meer wenst te houden direct voor u afvoeren. 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over de kosten van een woningontruiming? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw woning of pand te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan maken we vrijblijvend een prijsopgave en een planning. 

Ons team van vakmensen zorgt in alle gevallen voor een prettige, discrete en efficiënte woningontruiming in Haarlem waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Woningontruiming reviews uit Haarlem

5
Twee kelder erg snel en zeer netjes ontruimt. De Zwart denkt mee en houdt rekening met de bedrijfsvoering. Erg prettige samenwerking. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!

Joris van de Blankevoort

5
Wij zijn supergoed geholpen! Wat een toppers! Niks op aan te merken. Werken snel en netjes. Mijn complimenten!

Jessie Fleurima

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten