Woningontruiming Friesland, uitgevoerd door vakmensen
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Friesland

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontruiming van uw pand in Friesland? Soms is een ontruiming noodzakelijk en onvermijdelijk. Wij hebben onder andere ervaring met het ontruimen van woningen, magazijnen, bedrijfspanden en zelfs tuinen.

Ook voor vervuilde woningen en het verkoopklaar maken van woningen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontruiming kunnen wij alle zorgen bij u wegnemen. Met gespecialiseerde teams werken wij inmiddels door heel Nederland.

Een huis leeghalen is geen eenvoudige taak. Het vergt planning en het kost tijd. In sommige situaties kan het een zware emotionele klus zijn die veel stress oplevert. Na het overlijden van een dierbare bijvoorbeeld. In het rouwproces wilt u natuurlijk niet bezig zijn met een ontruiming. Dan is het prettig om dit uit handen te kunnen geven aan een betrouwbare partij.

Ontruiming de Zwart is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het leeghalen van diverse panden. Wij hebben ervaren en vriendelijke vakmensen in dienst die respectvol omgaan met uw inboedel. Ten aller tijden zullen zij zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk te werk gaan.

Samen met u maken we een plan over het ontruimingsproces. Waardevolle spullen kunnen wij naar een nieuwe locatie verhuizen. Met al uw spullen zal voorzichtig en secuur omgegaan worden. Kortom, wij ontzorgen u volledig bij het ontruimen van het pand en zullen uw woning bezemschoon opleveren.

Geïnteresseerd in huisontruiming in Friesland? Wij staan voor u klaar met een vrijblijvend advies. Neem contact op via (06) 467 506 03 of vraag een gratis offerte aan op onze website.

Woningontruiming Friesland

Vakkundige bedrijfsontruiming Friesland

Naast woningontruimingen kunt u ook bij ons terecht voor de ontruiming van uw bedrijf. Juist bij het verhuizen van een bedrijf is snelheid van groot belang. Des te langer de verhuizing duurt, des te meer geld het kost omdat u niet operationeel bent. Wij zorgen ervoor dat het bedrijfspand snel wordt teruggebracht in de originele staat.

Ook in het geval van een faillissement kunt u ons inschakelen. Wilt u uw inboedel op laten kopen? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zullen ervoor zorgen dat het bedrijfspand of kantoor volledig wordt ontruimd. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op een professionele service, waarbij er respectvol met uw inboedel wordt omgegaan.

Wilt u uw bedrijf of woning in Friesland laten ontruimen en bent u benieuwd naar de kosten van een woningontruiming? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt al uw wensen doorgeven en wij zullen dit meenemen in de planning. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw provincie? Kijk hier voor meer informatie:

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Efficiënte ontruiming in Friesland

Een ontruiming zal een enorme hoeveelheid puin en grofvuil met zich mee brengen. Het afval wordt op de juiste manier gescheiden en afgevoerd. Waar nodig zorgen wij voor afvalcontainers en we gebruiken vrachtwagens voor het afvoeren van de spullen. Wij zullen uw pand in alle gevallen bezemschoon opleveren.

Daarnaast beschikken wij over alle benodigde materialen om de ontruiming op professionele wijze uit te kunnen voeren. Heeft u een spoedklus? Wij zijn 24/7 bereikbaar, óók in de avonduren en in het weekend. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontruimen binnen 1 dag.

Woningontruiming reviews uit Friesland

5
Nadat ik ging verhuizen en mijn oude woning in de verkoop zetten moest het wel eerst voor de makelaar netjes en schoon zijn en dit bedrijf heeft het in twee dagen klaar gemaakt voor de verkoop top mannen en succes verder

Sergio Balm

5
Twee kelder erg snel en zeer netjes ontruimt. De Zwart denkt mee en houdt rekening met de bedrijfsvoering. Erg prettige samenwerking. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!

Joris van de Blankevoort

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten