Woningontruiming specialist met jaren ervaring
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Vast bedrag, geen extra kosten
24/7 bereikbaar voor contact
Specialist in spoedontruiming

Woningontruiming door heel Nederland

Bij het leeghalen van een woning komt meer kijken dan u wellicht zou denken. Toch kan het veel stress en zorgen met zich mee brengen. Wij helpen u graag om deze last van uw schouders te halen. Voor een zorgeloze woningontruiming bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden complete woningontruiming aan in heel Nederland en onze klanten zijn tevreden met onze service. U kunt gebruik maken van onze diensten voor verschillende soorten woningontruimingen. Wij stellen een duidelijke en efficiënte aanpak op voor het ontruimen van uw woning of pand en doen dit volgens een transparante werkwijze, met een vaste en eerlijke prijs

U kunt gebruik maken van onze diensten voor verschillende soorten woningontruimingen. Wij stellen vooraf een efficiënt ontruimingsplan op en met onze ervaring kunnen wij het plan in goede banen leiden. Bel ons direct via 06 467 506 03 voor meer informatie. Wij bieden onze diensten landelijk aan en onze klanten zijn erg tevreden met onze woning ontruimingservice.

woning ontruiming vuil uitzoeken
4.8
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel.Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart.Ik kan kort zijn top geregeld allemaal.Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Wij bij woningontruiming de Zwart bieden landelijke service!

Geen voorrijkosten!

Landelijk

Landelijke service & flexibel inzetbaar.

Spoedservice

Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag.

Vertrouwd

Klanten beoordelen ons met een 4.9/5!

24/7

24/7 bereikbaar voor contact

Voor Na

Onze woningontruiming en klusdiensten bij huis verkoop of verhuur

Een woning ontruimen is geen eenvoudige klus. Vaak moet de ontruimde woning verhuur- of verkoopklaar opgeleverd worden. Meestal zit hier een deadline aan vast. Bijvoorbeeld wanneer het huis is verkocht en de verkoopakte bij de notaris getekend moet worden.

Is het pand niet leeg voordat de verkoopakte ondertekend is? Dan kan de koper aan de notaris vragen om een provisie achter te houden. De koper kan op uw kosten de woning laten ontruimen en betaald worden door de notaris met deze achtergehouden provisie. Het spreekt voor zich dat het beter is om dit in eigen hand te houden. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een ontruiming door een gespecialiseerde firma.

Om een goede eerste indruk te maken bij de potentiële kopers kunnen wij kleine reparaties uitvoeren. Denk aan het verwijderen van vloerbekleding, het vullen van gaatjes en het herstellen van loszittende plinten. De inboedel kunnen wij voor u afvoeren. Kortom, wij kunnen u zoveel mogelijk ontzorgen.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!

 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag

Ontruiming woning op professionele wijze

Bij een ontruiming zoals een huisontruiming na overlijden, is het fijn wanneer u kunt aangeven welke spullen u wilt bewaren. Deze spullen kunt u labelen om vergissingen te voorkomen. Vervolgens gaan wij aan het werk en nemen wij al uw zorgen volledig uit handen.

Wilt u graag dat dat bepaalde erfstukken geleverd worden op een andere locatie? Met onze extra service kunnen wij dit aanbieden. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het grondig schoonmaken en ontruimen van (ernstig) vervuilde woningen.

Transport of leveringsdiensten
Naast verhuizingen bieden wij ook transport- en leveringsdiensten aan. Met onze vrachtwagen en ladderlift kunnen we grote items veilig vervoeren. We bieden geen standaardtarieven voor woningontruimingen, maar maken een offerte op maat na een persoonlijke afspraak. Neem contact op met Ontruiming de Zwart voor deskundige hulp bij uw woningontruiming. Hulp bij woningontruiming nodig? De woningontruimers van Ontruiming de Zwart staan voor u klaar!

woning ontruiming bank verplaatsen
woningontruiming huis leeghalen

Aanvullende diensten en mogelijkheden

Na ast het opruimen van de inboedel van de woning, kunnen onze huisontruimers u ook helpen met extra diensten om de woning zo netjes mogelijk achter te laten. Denk hierbij aan:

 • Kelder of zolder opruimen;
 • Schilderwerken en onderhoudswerkzaamheden;
 • Het reinigen van de panden;
 • Afbraak- en demontagewerk;
 • Het verwijderen van vloerbedekking en raambekleding;
 • Schroeven verwijderen en het opvullen van gaatjes;
 • Loslatende plinten vastzetten;
 • De onderhoud en ontruiming van tuinen
 • En meer….vraag het ons

Zoekt u een snelle en vakkundige service voor het ontruimen van een woning? Wij regelen het graag. Ook voor bedrijfsontruimingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken bovendien landelijk.ondertekend is?

Maak een afspraak voor een complete woningontruiming of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de woningontruiming kosten. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Liever bellen? U kunt onze woning ontruimingservice bereiken via: 085 019 6229.

Wij bij Ontruiming de Zwart bieden een gratis inspectie om u op weg te helpen!