Woningontruiming specialist met jaren ervaring
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming door heel Nederland

Bij het leeghalen van een woning komt meer kijken dan u wellicht zou denken. Toch kan het veel stress en zorgen met zich mee brengen. Wij helpen u graag om deze last van uw schouders te halen. Voor een zorgeloze woningontruiming bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en onze klanten zijn tevreden met onze service. U kunt gebruik maken van onze diensten voor verschillende soorten woningontruimingen. Wij stellen een duidelijke en efficiënte aanpak op voor het ontruimen van uw woning of pand en doen dit volgens een transparante werkwijze, met een vaste en eerlijke prijs.

U kunt gebruik maken van onze diensten voor verschillende soorten woningontruimingen. Wij stellen vooraf een efficiënt ontruimingsplan op en met onze ervaring kunnen wij het plan in goede banen leiden. Bel ons direct via 06 467 506 03 voor meer informatie. Wij bieden onze diensten landelijk aan en onze klanten zijn erg tevreden met onze service:

Hoe werkt dat dan precies? De werkwijze van een woning ontruimen:

 1. Prijsopgave:
  Wilt u meer weten over de kosten van een woningontruiming? Neem telefonisch contact met ons op of doe via onze website een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Samen gaan we om tafel om de situatie en uw wensen te bespreken.
 2. Akkoord en planning:
  Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte nemen wij contact met u op. Samen plannen we een datum en een tijdstip in. Wij kunnen vaak al binnen 2 á 3 werkdagen voor u aan de slag.
 3. Ontruiming en uitvoering:
  Nadat uw woning bezemschoon is opgeleverd krijgt u van ons de factuur toegestuurd. Maar dit doen wij pas als u 100% tevreden bent!

“Na het onverwachte vertrek van onze huurder bleven wij achter met een ruimte vol rommel en vuil. We zijn door dit bedrijf super snel en bekwaam geholpen. De offerte werd snel opgesteld, zeer nette prijs en de communicatie per telefoon en WhatsApp ging super snel.”

Woning leeghalen na overlijden of hulp bij een seniorenverhuizing

Is een dierbare overleden en bent u de aangewezen persoon om het huis leeg te halen? Moet het ouderlijk huis dat deel uitmaakt van een nalatenschap leeggehaald worden? Ondersteuning van een betrouwbare partij is prettig in deze zware tijd. Wij helpen u graag bij de woningontruiming na overlijden door onze bekwame vakmensen in te zetten.

Verhuizen is altijd stressvol, maar vooral als oudere is het niet meer zo makkelijk om te verhuizen. In sommige gevallen is het wel noodzakelijk. Bijvoorbeeld als uw huidige woning niet meer voldoet en u gaat verhuizen naar een aanleunwoning. Met onze rustige aanpak zorgen wij voor een zorgeloze verhuizing en voelt u zich direct thuis op uw nieuwe plek.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en hoe wij u met het ontruimen van woningen kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct via: (06) 46750603.

verhuizing

Onze woningontruiming en klusdiensten bij huis verkoop of verhuur

Vaak moet de ontruimde woning verhuur- of verkoopklaar opgeleverd worden. Meestal zit hier een deadline aan vast. Bijvoorbeeld wanneer het huis is verkocht en de verkoopakte bij de notaris getekend moet worden. Is het pand niet leeg voordat de verkoopakte ondertekend is?

Dan kan de koper aan de notaris vragen om een provisie achter te houden. De koper kan op uw kosten de woning laten ontruimen en betaald worden door de notaris met deze achtergehouden provisie. Het spreekt voor zich dat het beter is om dit in eigen hand te houden. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een ontruiming door een gespecialiseerde firma.

Om een goede eerste indruk te maken bij de potentiële kopers kunnen wij kleine reparaties uitvoeren. Denk aan het verwijderen van vloerbekleding, het vullen van gaatjes en het herstellen van loszittende plinten. De inboedel kunnen wij voor u afvoeren. Kortom, wij kunnen u zoveel mogelijk ontzorgen.

Bij ons kunt u rekenen op een efficiënte en snelle ontruiming van het huis. Moet een woning verkoopklaar gemaakt worden zoals na het overlijden van een dierbare? Wij werken 24/7 door, dus u kunt altijd bij ons terecht. Bel: 06 467 506 03 of vul het contact aanvraag formulier in via onze website.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Ontruiming woning op professionele wijze

Wij kunnen u op professionele wijze ondersteunen bij het leeghalen van een huis, zorgkamer of ander onderdeel van de woning. Wij leveren de volgende diensten voor het laten leeghalen van een huis:

Onze extra service

Bij een ontruiming zoals een huisontruiming na overlijden, is het fijn wanneer u kunt aangeven welke spullen u wilt bewaren. Deze spullen kunt u labelen om vergissingen te voorkomen. Vervolgens gaan wij aan het werk en nemen wij al uw zorgen volledig uit handen.

Wilt u graag dat dat bepaalde erfstukken geleverd worden op een andere locatie? Met onze extra service kunnen wij dit aanbieden. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het grondig schoonmaken en ontruimen van (ernstig) vervuilde woningen.

Transport of leveringsdiensten

Naast onze verhuisdiensten, kunt u natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze transport- of leveringsdiensten. Wij hebben een vrachtwagen waarmee uw spullen veilig en efficiënt afgevoerd kunnen worden. Grote spullen die niet door het trapgat passen kunnen naar beneden worden gehaald met onze ladderlift.

Omdat iedere situatie anders is hanteren wij geen standaard tarieven voor het ontruimen van een woning. Wij maken daarom altijd eerst een persoonlijke afspraak om uw wensen samen met u door te nemen. Onze specialist zal vrijblijvend een offerte op maat opstellen.

Woningontruiming in uitvoering

Aanvullende diensten en mogelijkheden:

Naast het opruimen van de inboedel van de woning, kunnen wij u ook helpen met extra diensten om de woning zo netjes mogelijk achter te laten. Denk hierbij aan:

 • Kelder of zolder opruimen;
 • Schilderwerken en onderhoudswerkzaamheden;
 • Het reinigen van de panden;
 • Afbraak- en demontagewerk; 
 • Het verwijderen van vloerbedekking en raambekleding;
 • Schroeven verwijderen en het opvullen van gaatjes;
 • Loslatende plinten vastzetten;
 • De onderhoud en ontruiming van tuinen. 
 • En meer….vraag het ons

Zoekt u een snelle en vakkundige service voor het ontruimen van een woning? Wij regelen het graag. Ook voor bedrijfsontruimingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken bovendien landelijk. 

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Liever bellen? U kunt ons bereiken via: 06 467 506 03.

Reviews over woningontruiming

5
Ons schuurtje laten opruimen door Woningontruiming de Zwart. Meteen dezelfde dag een offerte. Helder en duidelijk. Er kwam een hardwerkende uiterst sympathieke man die het schuurtje in no-time had opgeruimd. Niets was hem teveel. We zijn zo blij met onze opgeruimde schuur. Heel erg bedankt Woningontruiming de Zwart. Dit bedrijf verdient wat mij betreft een sterretje meer, want er is ons zoveel werk uit handen genomen.

Hans Dek

5
Woningontruiming na opname verpleeghuis. Snelle reaktie na aanmelding, konden na offerte binnen 2 dagen aan de slag. Harde werkers en aardige gasten, top, kan het niet anders zeggen. Goed werk afgeleverd.

Yolanda Plokker

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten