Volledige ontruiming van A tot Z in Noord-Holland
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Noord-Holland

Voor een professionele ontruimingservice in Noord-Holland bent u bij Ontruiming de Zwart aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlang ervaring met verschillende ontruimingen en verhuizingen voor verschillende klanten en bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor een woningontruiming en een bedrijfsontruiming. Daarnaast bieden we nog extra services aan zoals het opkopen van inboedel en woningen verkoopklaar maken.

Wij helpen particulieren en bedrijven met het leeghalen en verhuizen van hun woningen en panden. Dit doen we met onze efficiënte en planmatige werkwijze. Zo zorgen we dat alles in goede banen wordt geleid en u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Bij ons staan service en een tevreden klant op één.

Een woningontruiming kan vaak een grote klus zijn. Zeker een huis leeghalen na het overlijden van een dierbare is een emotioneel zware taak. Wij nemen dit graag van u over. Samen met u maken we duidelijke afspraken over het ontruimingsproces en we zorgen dat alle spullen voorzichtig en secuur worden meegenomen. Daarbij kunnen we waardevolle spullen die u wilt houden uiteraard naar de nieuwe locatie verhuizen.

Van te voren zullen we eerst langskomen om een inschatting te maken van de spullen die ontruimd moeten worden. Zo kunnen we een duidelijke offerte opstellen en een plan maken voor de ontruiming. Onze bekwame ontruimers zorgen er vervolgens voor zorgen dat de ontruiming soepel verloopt. Daarnaast zullen ze de woning bezemschoon opleveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten ontruimen van uw huis? Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.

Noord-Holland

Bedrijfsontruiming Noord-Holland voor ieder bedrijf en kantoor

Naast het ontruimen van een woning is Ontruiming de Zwart ook specialist in bedrijfsontruimingen in de regio Noord-Holland. Het ontruimen van een kantoor of bedrijfspand is een grote en zware klus en kunt u het best uitbesteden aan een gespecialiseerd firma. Met onze dienst nemen we al uw zorgen weg en zal de ontruiming van uw pand soepel verlopen.

Ontruiming de Zwart heeft jarenlange ervaring in het ontruimen van verschillende bedrijven en KMO’s. Zo kunnen we u ook ontzorgen met het leeghalen wegens faillissement en het ontruimen van festivalterreinen en magazijnen. Met onze planmatige werkwijze zal ieder project in goede banen verlopen.

Wij bieden onze service landelijk aan. Dus bent u op zoek naar een ontruimingservice in uw regio? Kijk hier voor meer informatie over onze ontruimingsdienst in uw provincie:

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Planmatige en efficiënte ontruiming Noord-Holland

Wanneer u ons wilt inschakelen voor het leeghalen van een huis of bedrijfspand komen we eerst langs voor een taxatie. Vervolgens zullen we een transparante offerte voor uw opstellen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Aan de hand van de bezichtiging zullen we een plan opstellen voor de ontruiming en duidelijke afspraken met u maken. 

U kunt al uw wensen en voorkeuren voor de ontruiming bij ons aangeven. Wij nemen dit mee in de planning. Tijdens de ontruiming zullen onze ontruimers uw woning of pand snel en efficiënt leeghalen. We kunnen daarbij uw inboedel verhuizen, opkopen of wegbrengen. U kunt daarin precies aangeven waar u de spullen heen gebracht wil hebben.

Woningontruiming reviews uit Noord-Holland

5
Begin augustus het huis van mijn oma laten ontruimen en via google bij dit bedrijf uitgekomen. Je kan zien dat ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan goed georganiseerd te werk. Fijn vind ik het altijd om te zien dat de baas ( of de leidinggevende) zelf net zo hard meewerkt als zijn personeel.

Nico Jordaans

5
Prima bedrijf. Gebeld om een woning te ontruimen. Na een prima offerte de sleutel afgegeven en al het werk uit handen gegeven. Kwam later terug in een leeg huis precies als afgesproken. Een aanrader voor iedereen. Heren bedankt nogmaals.

Jessie Fleurima

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten