Professionele en ervaren ontruimingservice in Gelderland
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Gelderland

Zoekt u een ontruimingsdienst in de provincie Gelderland? Ontruiming de Zwart is een ervaren en professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het leeghalen van woningen en bedrijfspanden. We zijn een landelijke service en helpen u dus ook graag bij het leeghalen van uw huis in Gelderland.

Al ruim 10 jaar halen wij verschillende panden en ruimtes leeg. Van woningen en zorgkamers, tot kantoorruimtes en magazijnen. Het ontruimen van een woning kan soms veel stress opleveren en voor velen een emotioneel zware klus zijn. Ontruiming de Zwart neemt graag deze zorg uit handen.

We bieden verschillende diensten waarmee we u kunnen helpen. We kunnen u ondersteunen bij verschillende soorten ontruimingen en eventueel uw inboedel opruimen en meenemen. Bij Ontruiming de Zwart staat service voorop en door onze jarenlange ervaring zorgen we dat ieder project in goede banen wordt geleid zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Laat uw woning ontruimen en geniet van onze professionele service.

Ons servicegebied in provincie Gelderland is: Arnhem, Barneveld, Doesburg, Duiven, Ede, Lingewaard, Nijkerk, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Wageningen, Westervoort en Zevenaar.

Vragen over onze ontruimingsdienst? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: (06) 467 506 03 of vul ons contactformulier in.

Gelderland

Professionele bedrijfsontruiming Gelderland

Naast woningontruimingen kan Ontruiming de Zwart ook bedrijfsontruimingen in Gelderland voor u uit handen nemen. Ook in het geval van een faillissement kunt u ons inschakelen om de inboedel te laten opkopen. Voor iedere bedrijfsontruiming staan wij voor u klaar. U kunt het bedrijfspand of kantoor door ons volledig laten ontruimen en we zorgen dat het netjes en schoon achterblijft.

We zijn een landelijke service dus naast Gelderland kunt u ook in de andere provincies onze ontruimingsdienst inschakelen:

U kunt rekenen op een professionele service waarbij we discreet en respectvol met uw inboedel omgaan. We maken van tevoren een plan waarbij we samen met u vaststellen welke spullen ontruimd moeten worden en waar ze heen moeten. U kunt van te voren een gratis offerte aanvragen. We zijn daarin geheel transparant zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kosten woning ontruimen in Gelderland

Benieuwd naar wat de woning leegruimen kosten zijn? Deze kosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om de woning te ontruimen. Om een beeld te krijgen van de ontruiming woning kosten kunt u ons offerteformulier invullen. We komen dan z.s.m. met u in contact om het kostenplaatje in kaart te brengen.

Ontruiming de Zwart heeft al jarenlange ervaring in woningontruimingen. Schakel onze vakmensen in voor uw woning opruiming met een bezemschoon resultaat. Vraag eenvoudig een woningontruiming aan via ons offerteformulier of op onze contactpagina.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Ontruiming Gelderland: Wij halen elke woning en bedrijfspand voor u leeg

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kan helpen bij uw kantoor of huis leeghalen? Ontruiming de Zwart helpt u bij iedere ontruiming. Onze enthousiaste en professionele ontruimers staan voor u klaar. We werken planmatig, oplossingsgericht en efficiënt waardoor we uw ontruiming snel en zorgvuldig kunnen uitvoeren.

Daarnaast zijn we flexibel inzetbaar voor de ontruiming van uw woning. Dus ook in de weekenden en avonduren. Zo kunnen we uw woning of pand ontruimen wanneer dat voor u het beste uitkomt. Bij ons staan service en een tevreden klant op één. We gaan voorzichtig met uw spullen om en zullen de ruimte bezemschoon opleveren.

Woningontruiming reviews uit Gelderland

5
Ze werken heel hard en het waren gezellige werkers. Ze hebben prima werk geleverd

Lida t hart

5
Super bedrijf snelle service ons huis en onze schuur was zo leeg. Echt super👍👍👍

Patricia Lorje

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten