Ontruiming de Zwart werkt discreet & efficiënt
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Huis leeghalen na overlijden

Na het overlijden van een naaste of dierbare komt u terecht in een emotionele periode, waarin u veel moet regelen zoals een begrafenis. Het leeghalen van de woning van de overledene is vaak een enorme intensieve klus om er daarnaast uit te voeren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever niet zelf het huis leeghaalt tijdens uw rouwperiode. Het is dan prettig om een partner in te zetten die u kunt vertrouwen en waar u de ontruiming werkzaamheden aan wilt overlaten. Een ontruiming van een huis na overlijden van een dierbare is iets wat u gerust aan onze vakmensen kunt overlaten.

Ontruiming de Zwart heeft ervaren mensen in dienst die met een respectvolle wijze omgaan met u, uw naasten en uiteraard uw spullen en inboedel. Wij streven ernaar om zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk te werken, zodat wij u in het ontruimen en opruimen van de woning volledig kunnen ontzorgen.

Wij voeren deze werkzaamheden al vele jaren uit voor uiteenlopende klanten. Zo hebben wij onder andere veel ervaring in het ontruimen van seniorenwoningen. Maar ook een huis of appartement leegmaken na overlijden kunt u gerust overlaten aan ons.

Wilt u graag met ons eens de mogelijkheden verkennen of heeft u vragen over de kosten van een huis leegruimen na overlijden? Vul dan direct het contactformulier in of bel ons via: (06) 46750603! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, bereikbaar voor u.

Woning ontruimen na overlijden

Wij dragen er zorg aan dat de woning keurig zal worden opgeleverd. Het overlijden is voor iemand altijd een emotioneel moment en dit begrijpen wij als geen ander. Daarom werken wij snel, maar planmatig, om uw woning bijvoorbeeld binnen een dag volledig te ontruimen.

Bij het leeghalen en ontruimen van een woning zorgen wij ervoor dat overgebleven meubels, spullen en inboedel goed wordt gelabeld, zodat wij exact weten welke spullen u graag wilt laten verhuizen. U heeft dan eventueel de mogelijkheid om overname inboedel aan Ontruiming de Zwart over te laten. Wij zetten ons dan in om de inboedel die u niet meer wenst te behouden een tweede leven te geven voor mensen die de spullen kunnen gebruiken.

Een woningontruiming na overlijden gaat vaak gepaard met het verhuizen van inboedel en spullen. Zo denken wij graag mee bij de kleine verhuizing. De huisontruiming na overlijden van uw naasten wordt zo volledig geregeld waardoor u zich met andere zaken kunt bezighouden.

Een specialist van Ontruiming de Zwart komt graag vrijblijvend op locatie om de mogelijkheden en werkzaamheden te bespreken. U kunt via onze website een persoonlijke afspraak maken met een expert om het huis na overlijden te laten ontruimen.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Voor het leeghalen van een huis bij overlijden kunt u bij ons terecht

Een huis leegruimen is een flinke klus. Wij nemen de zorgen en arbeidsintensieve werkzaamheden graag voor u uit handen en zullen de spullen uit huis halen na overlijden van uw naaste. Zo heeft u meer tijd over voor andere en meer belangrijkere zaken.

In heel Nederland kunnen wij voor u onze diensten uitvoeren. Zo hebben wij een breed aanbod aan ontruimings- en opruimwerkzaamheden. Bekijk daarom ook eens onze website om al onze diensten te bekijken.

Huis leeghalen na overlijden kosten

Bent u benieuwd naar de huis leegmaken na overlijden prijs? Dan verwijzen we u graag naar ons offerteformulier. De kosten van een huis leegruimen na overlijden zijn namelijk afhankelijk van de benodigde werkzaamheden. Op basis daarvan stellen we een offerte op met de kosten. Zo komt u ook niet voor verrassingen te staan wanneer we het huis of appartement leegmaken na overlijden.

Ontruiming van uw woning na overlijden

Een huis ontruimen na overlijden brengt een extra emotionele lading met zich mee. Het is niet alleen het fysiek opruimen van spullen, maar ook het zorgvuldig omgaan met de nalatenschap van een dierbare. In deze situaties werken we nauw samen met de nabestaanden om een respectvolle en efficiënte ontruiming te waarborgen.

Elk voorwerp kan een herinnering zijn en daarom gaan we met de grootste zorg en respect om met de inboedel. Ons doel is om de woning in een respectabele staat achter te laten, zodat de nabestaanden zich kunnen richten op het rouwproces.

In onze ruim 10 jaar bestaan hebben we laten zien dat geen uitdaging te groot is. Of het nu gaat om een huis vol met een leven aan verzamelingen of het respectvol ontruimen na een overlijden, wij staan klaar om te helpen. Elk project is uniek en vereist een persoonlijke aanpak, en dat is precies wat wij bieden. Neem nu contact op voor meer informatie.

Aanvullende diensten en mogelijkheden bij huis ontruimen na overlijden:

Naast het leeghalen van het huis en het opruimen van de inboedel, kunnen wij u ook helpen met aanverwante diensten. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van verschillende vloerbedekkingen (novilon, vast tapijt, laminaat, etc…), schroeven en nagels uit de muur verwijderen, gaatjes opnieuw opvullen en gordijnen weghalen.

In principe wordt alles wat vast staat of hangt niet verwijderd maar wanneer kleine afbraak- of demontagewerken nodig zijn kunnen deze door onze vakmensen uitgevoerd worden.

Ontruiming de Zwart kan een volledige service bieden om uw huis te ontruimen en netjes achter te laten. Maak een afspraak of vraag een gratis offerte aan en wij zullen contact opnemen om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bel ons nu via (06) 46750603.

Reviews over woningontruiming

5
Dit bedrijf heeft de woning van mijn moeder leeg gehaald na overlijden. Een klus waar ik enorm tegenop zag, maar dank zij deze ‘zeer vriendelijke krachtpatsers’ in minder dan een dag was gedaan. Derhalve ben ik zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Alles keurig volgens afspraak, strak geregeld, fijn gewerkt mannen!

Marjon Ouwens

5
Na het onverwachte overlijden hun ingeschakeld om haar huis leeg te halen. Was snel geregeld. Keurig werk geleverd en spullen naar mijn adres gebracht. Zeer professioneel bedrijf en makkelijk en snel contact via whatts app. Kreeg steeds direct antwoord op mijn vragen. Zij waren echt een lichtpuntje in deze dinkere tijd en een hele zorg minder.

Ellen Timmer

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten