Wij komen u graag helpen met het opruimen van uw inboedel
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Opruimen inboedel (grote partijen)

Een inboedel opruimen is een zware klus. Naast het gesjouw met meubels komen er ook vaak emoties bij kijken. En zo’n ontruiming komt altijd op een moment dat uw agenda overvol zit. De medewerkers van onze inboedelservice helpen u graag. Goed geregeld!

Een ruimte of een compleet huis leeghalen? Wij helpen u daar graag mee. Ontruiming de Zwart heeft veel ervaring met het ontruimen van woningen, appartementen en zorgkamers. Wij helpen u dan ook graag om deze klus te klaren.

Als u onze inboedelservice belt, komt er altijd eerst een medewerker bij u langs om de goederen te inventariseren. Wij schakelen dan snel, om vervolgens efficiënt te werk kunnen gaan tijdens de afspraak.

Wilt u meer informatie over onze hulp bij het opruimen van de inboedel van een woning? Neem dan contact met ons op! Gebruik bij voorkeur ons contactformulier en voeg foto’s van uw inboedel aan het bericht toe.

(LET OP: Wij kopen grote partijen inboedel in van particulieren en bedrijven en doen dit voornamelijk in combinatie met Ontruiming/verhuizing werkzaamheden).

Overname inboedel (alleen grote partijen)

Alle roerende zaken (inboedel) nemen wij graag van u over. Welke inboedel dit exact is wordt duidelijk in de voorinspectie. Daarin zal een van onze experts samen met u kijken welke inboedel ter overname wordt gesteld of welke inboedel bijvoorbeeld moet worden verhuisd naar een andere locatie. Wij kunnen u namelijk ook helpen bij een kleine verhuizing.

Wanneer we langskomen voor de ontruiming nemen onze medewerkers op verzoek de inboedel mee. Daarbij kijken ze meteen welke spullen voor hergebruik in aanmerking komen. Dat is wel zo prettig. De spullen die niet meer bruikbaar zijn voor anderen brengen wij ook naar het afvalstation

Bij Ontruiming de Zwart staat flexibiliteit hoog in het vaandel en wij maken graag met u duidelijke transparante afspraken. Zo hebben wij door de jaren veel voor onze klanten en partners kunnen betekenen. Bekijk gerust onze website of neem contact op bij vragen of als u meer wilt weten over onze diensten en mogelijkheden.

In samenwerking met ons kunt u spullen en inboedel een tweede kans geven voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Wij ontzorgen u graag volledig door met een professioneel en ervaren team van mensen uw ontruiming of verhuizing te regelen. De inboedel die wij overnemen komen altijd goed terecht, en u bent ook milieuvriendelijk bezig!

Op het gebied van ontruimen van woningen, kelders of magazijnen kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn we ervaren in het planmatig uitvoeren van een bedrijfsontruiming. Wij leveren daarnaast ook extra diensten om de ruimte opgeruimd en netjes achter te laten. Denk hierbij aan: schilderwerken, onderhoud, reiniging panden en afbraak- en demontagewerk.

(LET OP: Wij kopen grote partijen inboedel in van particulieren en bedrijven en doen dit voornamelijk in combinatie met Ontruiming/verhuizing werkzaamheden).

Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken voor de ontruiming en inboedelservice! Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar: (06) 46750603.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Op het gebied van ontruimen van woningen, kelders of magazijnen kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn we ervaren in het planmatig uitvoeren van een bedrijfsontruiming. Wij leveren daarnaast ook extra diensten. Denk hierbij aan: schilderwerken, onderhoud, reiniging panden en afbraak- en demontagewerk.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Wilt u exact weten wat wij voor u kunnen betekenen? Doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag. wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en u direct te adviseren over de aanpak. Een specialist zal mogelijk bij u op locatie komen om de werkzaamheden verder te bespreken.

Het opkopen van inboedel gaat bij Ontruiming de Zwart veelal gepaard met onze ontruimingsdiensten of wanneer het gaat om grote partijen inboedel van particulieren of bedrijven.

Het beste kunt u ons formulier invullen via onderstaande rode button, zodat wij vervolgens spoedig met u contact kunnen opnemen. Toch liever direct iemand spreken? Bel ons dan via: (06) 46750603.

Huis ontruimen bankstel tillen

Reviews van onze klanten

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten