Zoekt u opslag voor inboedel na ontruiming? Kies voor onze ontruimingsdiensten en opslagruimtes.
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Tijdelijke opslag inboedel na ontruiming

Een woningontruiming is vaak een complex en emotioneel proces, dat begrijpen we. Daarom bieden we naast onze ontruimingsdiensten ook de mogelijkheid om uw inboedel op te slaan na de ontruiming. Let op, dit is ALLEEN mogelijk in combinatie met een ontruiming, zoals een woningontruiming of een seniorenverhuizing.

Onze opslagruimtes zijn uitgerust met moderne beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat uw inboedel veilig is en natuurlijk ook blijft. Of er nu opslag nodig is voor een aantal dagen of voor enkele maanden, u heeft zelf altijd makkelijk toegang tot uw opgeslagen bezittingen. Wij zijn er trots op een complete oplossing aan te kunnen bieden, inclusief de opslag van inboedel na een ontruiming. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tijdelijke opslag inboedel: veilig en betrouwbaar

Heeft u behoefte aan de tijdelijke opslag van een inboedel na een ontruiming? Onze ruimtes zijn altijd schoon, droog en beveiligd. U kunt met een gerust hart uw inboedel aan ons toevertrouwen. Daarnaast regelen wij het transport om alles veilig en efficiënt te verplaatsen. Ons ervaren team van professionals zal zorg dragen voor het inpakken, laden, en veilig vervoeren van uw bezittingen. 

Of het nu gaat om het ontruimen van een woning, zorgkamer, seniorenwoning of een zakelijke ontruiming, uw inboedel wordt veilig opgeslagen tijdens het ontruimingsproces. Ons deskundige team neemt ruim de tijd om uw bezittingen zorgvuldig te inventariseren, in te pakken, te vervoeren en op te slaan. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken, wij nemen alles uit handen! 

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Tijdelijke opslag bij verhuizing? Kies voor professionaliteit!

Uw vragen zijn belangrijk voor ons en daarom zijn wij ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar. Onze landelijke service en flexibiliteit maken ons de ideale partner, ongeacht waar u in Nederland woont. Uw planning is onze planning en wij zijn er wanneer u ons nodig heeft. Als specialist in onder andere spoedontruiming in één dag zorgen we voor een snelle en efficiënte service zonder in te hoeven leveren op de topkwaliteit die we bieden.

Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo hanteren wij alleen eerlijke en duidelijke tarieven. U betaalt bovendien geen voorrijkosten! Als u voor ons kiest voor tijdelijke opslag bij verhuizing of in combinatie met een ontruiming, ervaart u de professionele en klantgerichte service die ons onderscheidt. 

Het beheren van afvalstromen is ook niet onbekend voor ons. Wij maken waar nodig gebruik van afvalcontainers en/of een vrachtwagen/camionette om alles efficiënt af te voeren. We hebben eigen ladderliften ter beschikking, die we indien nodig kunnen inzetten. Met deze middelen zorgen we voor een soepele en professionele afhandeling van uw ontruiming. Samen maken we alles mogelijk, altijd in goed overleg met u.

woningontruiming de zwarte opslag gang

Tijdelijke opslagruimte huren na ontruiming, flexibel en op maat

Wilt u tijdelijke opslagruimte huren na een ontruiming? Bij Ontruiming de Zwart bieden we flexibele oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze opslagruimtes zijn beschikbaar in verschillende maten, en we bieden zowel korte als lange termijn opties aan voor de opslag van inboedel na ontruiming. 

Als professioneel ontruimingsbedrijf met opslagdiensten staan we altijd voor u klaar. Dankzij onze flexibele service en ervaring kunnen we van ieder project een succes maken. Wilt u meer weten over het huren van opslagruimte of onze overige diensten? Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Reviews

5
Ongelofelijk. Lieve medewerkers, snel, begripvol. In drie kwartier een kamer leeggeruimd! Heel veel dank. Het was het geld helemaal waard.

Francisca Derenoncourt

5
Het bedrijf levert snelle en goede service. Voortgang werd gedeeld en overlegd, waardoor het navolgbaar was. Een bedrijf dat ik aanbeveel!

Colette Omta

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten