Ontruimingen in Leiden door een betrouwbare partij
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Woningontruiming Leiden

Bij Ontruiming de Zwart kunt u terecht voor verschillende diensten met betrekking tot woningontruiming. Van het leeghalen van een huis of zorgkamer na overlijden tot het opruimen of ontruimen van garages en kelders tot een complete zakelijke ontruiming inclusief het opkopen van de inboedel.

Woont u in Leiden en bent u op zoek naar een ervaren ontruimingsdienst? Ontruiming de Zwart is actief in heel het land en garandeert u te allen tijde een professionele, flexibele en nette ontruiming

Huis leeghalen bij overlijden Leiden

Na het overlijden van een naaste of dierbare volgt een emotionele periode waarin u al genoeg op uw bordje krijgt. Het leeghalen van de woning van de overledene kan daarom een emotioneel en fysiek zware klus zijn die u liever niet zelf uitvoert. Bij Ontruiming de Zwart begrijpen we dit volkomen. U kunt ons daarom als partner inzetten om de ontruiming werkzaamheden van u over te nemen.

 • Huis leeghalen na overlijden
  Is er een dierbare overleden en is het aan u opgebracht om het huis leeg te halen? Dan is het fijn als u tijdens deze emotionele tijd goede ondersteuning krijg van een betrouwbare partij. Wij zorgen ervoor dat u goed word ontzorgt.
 • Ontruimen van een vervuilde woning
  Is de woning erg vervuild? Door onze professionele aanpak kunnen wij in bijna elk geval de woning weer in een schone staat opleveren.
 • Ontruimen van een huis in ruil voor inboedel
  Mocht u ervoor kiezen om de inboedel te laten overnemen door ons. Dan verrekenen wij de kosten van de inboedel met de prijs van de ontruiming. Op deze manier bent u goedkoper uit.
 • Ontruimen van een zolder of kelder
  Veel kelders en zolders zijn niet gemaakt voor volwassene om daar in te staan. Vaak zijn ze vrij laag daardoor kan dit extra fysieke belasting met zich meebrengen. Daarom is het toch erg fijn als u daar hulp bij krijgt. Last van ongedierte of schimmel? ook hierbij is het mogelijk dat wij u kunnen helpen.
 • Ontruimen van een zorgkamer of hospice
  Ontruimingen van een zorgkamer of hospice moet meestal binnen een bepaald termijn. Wij zorgen ervoor dat de kamer binnen het gestelde termijn leeg is en bezemschoon opgeleverd kan worden aan uw zorginstelling

Ontruiming de Zwart heeft ervaren mensen in dienst die op een respectvolle manier omgaan  met u, uw naasten en uiteraard uw spullen en inboedel. We streven ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken, zodat we u in het ontruimen en opruimen van de woning volledig kunnen ontzorgen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten die wij aanbieden voor het ontruimen? Of bent u nieuwsgierig naar de totale kosten van een woningontruiming? Neem contact met ons op. Laat uw persoonlijke gegevens achter en wij sturen u een offerte met alle informatie van dien.

Woning ontruiming leiden

Bedrijfsontruiming Leiden

Heeft u een bedrijf in omgeving Leiden dat moet worden ontruimd? Wij pakken de bedrijfsontruiming klus graag van u over. Ontruiming de Zwart hanteert een zogenaamde ‘zonder zorgen’ dienstverlening. Dit houdt in dat we u graag de lastige klussen van het ontruimen en opruimen van de inboedel uit handen nemen. We nemen het gehele ontruimingsproces van u over en gaan voor volledige ontzorging. Zo kunt u zich zorgeloos bezighouden met andere werkzaamheden. Wat kunnen wij betekenen voor u ?

 • Bedrijfsontruiming
  Een bedrijfsontruiming kan aardig wat problemen met zich meebrengen, zoals het vervoer van spullen. Zo brengen wij met behulp van hulpmiddelen uw spullen naar de nieuwe locatie. Meer informatie? U kunt er alles over lezen op onze pagina over bedrijfsontruiming. 
 • Het opkopen van de inboedel bij faillissement 
  Wij kunnen uw inboedel overnemen tegen een eerlijke prijs. U kunt hierbij denken aan : Een inboedel van bedrijven , horecapanden, fabriekspanden , meubels en randapparatuur.
 • Het opkopen van de bedrijfsinboedel
  Wij begrijpen als geen ander de waarde van een inboedel , hier houden wij rekening mee. Daarom is onze eerlijk prijs standaard gekoppeld aan een gratis opruim – en verhuisservice.

Soms moeten wij de situatie eerst zien zodat wij een juiste inschatting kunnen geven. Zo kunnen wij zien welke diensten het beste bij uw probleem past. En kunnen inzien hoe wij de ruimte zo netjes mogelijk kunnen opleveren. Wij bieden ook extra service zoals:

 • Schilderwerken;
 • Onderhoudswerkzaamheden;
 • Het reinigen van de panden;
 • Afbraak- en demontagewerk; 
 • De onderhoud en ontruiming van tuinen.

Wilt u meer weten? Vraag dan nu direct een offerte aan. Onze offertes zijn duidelijk en transparant. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten
Woningontruiming Amsterdam tapijt

Huisontruiming Leiden

Voor het ontruimen van een huis in omgeving Leiden kunt u ons ervaren team inschakelen. Of het nu gaat om een vervuilde woning die leeg moet of een woning van een dierbare of naaste na overlijden: we zijn er voor iedere ontruiming klus. Het fijne aan de service van Ontruiming de Zwart is dat we flexibel zijn in het overnemen van inboedel en dit kunnen inzetten voor het wijzigen van de prijs van onze diensten. Zo bent u niet alleen handig, maar ook nog eens goedkoper uit!

Het overnemen van grote partijen inboedel 
Er komt altijd eerst iemand langs om te kijken welke spullen overgenomen kunnen worden. Samen met één van onze experts bekijkt u welke spullen herbruikbaar zijn. De overige spullen worden afgevoerd naar het afvalstation.

Daarnaast kunt u door heel Nederland bij ons terecht voor het laten ontruimen van uw pand en uiteraard voor onze overige diensten. Kijk hieronder voor meer informatie.

Woont u in Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest, Merenwijk, Leiderdorp, Zoeterwoude, Rijndijk, Alphen aan den Rijn of een andere plaats in omgeving Leiden? Ook in dit geval staat Ontruiming de Zwart voor u klaar. We zijn actief door heel Nederland.

Wilt u graag de mogelijkheden verkennen of heeft u vragen? Vul dan direct het contactformulier in of bel ons op 085 019 5422. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor u.

Woningontruiming reviews uit Leiden

5
Twee kelder erg snel en zeer netjes ontruimt. De Zwart denkt mee en houdt rekening met de bedrijfsvoering. Erg prettige samenwerking. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!

Joris van de Blankevoort

5
Wij zijn supergoed geholpen! Wat een toppers! Niks op aan te merken. Werken snel en netjes. Mijn complimenten!

Jessie Fleurima

Google
Bekijk alle beoordelingen

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten