Met Ontruiming de Zwart is uw huis snel verkoopklaar
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Huis verkoop klaar maken

Wanneer u gaat verhuizen of een geliefde komt te overlijden moet u de oude woning verhuur- of verkoopklaar opleveren. Dit is vaak een vervelende taak naast het stressvolle verhuizen of de emotionele periode. Ontruiming de Zwart neemt deze klus graag voor u uit handen. Onze vakmannen hebben veel ervaring met het ontruimen van woningen en zorgen dat deze bezemschoon opgeleverd worden.

U kunt door ons een huis verkoopklaar maken door hem volledig te laten ontruimen. Daarnaast kunnen wij ook voor u de inboedel wegbrengen en kleine klusjes in het huis uitvoeren. Denk aan het verwijderen van vloerbekleding, schroeven en nagels verwijderen, gaatjes vullen en raambekleding verwijderen. Zo kunnen wij u daarom op meerdere vlakken, op het gebied van huizen verkoopklaar maken, ontruimen en klusdiensten volledig ontzorgen.

Heeft u interesse naar een (structurele) samenwerking voor het verhuur klaar of verkoop klaar maken van woningen en/of bedrijfspanden en wilt u graag meer te weten komen over onze diensten en mogelijkheden? Wij zijn zeer benaderbaar voor vragen en geven u graag advies.

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Woning verhuurklaar laten maken

Bij het verkoopklaar maken van een huis is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de woning volledig opgeruimd en schoon is. Ook raden wij sterk aan om zoveel mogelijk te repareren. Denk aan loszittende plinten en gaatjes in de muur die opgevuld moeten worden.

Wanneer uw woning wordt bezichtigd of als er foto’s worden gemaakt voor de verkoop moet deze ook verkoopklaar zijn. Dan is het van belang om zoveel mogelijk persoonlijke spullen op te bergen en ervoor te zorgen dat het huis opgeruimd en schoon is. Is uw huis verkocht? Dan kunt u onze ontruimers inhuren om de woning volledig te ontruimen.

Indien u uw huurwoning verlaat bent u verantwoordelijk om de woning bezemschoon op te leveren. Naast het leeghalen van het huis moeten er ook een aantal klusjes gebeuren. Vaak moet alle vloerbedekking en het behang verwijderd worden. Ook alle gaten in de muren moeten worden gevuld en andere beschadigingen moeten gerepareerd worden. Ontruiming de Zwart biedt aanvullende diensten die u hierbij kunnen helpen.

Professionele verkoop klaar ontruimer inhuren

Een huis leeghalen na overlijden of wegens een verhuizing is vaak een enorme klus. Bij Ontruiming de Zwart kunt u ontruimers inhuren die gespecialiseerd zijn in huizen opleveren . Onze professionele ontruimers gaan snel en efficiënt te werk. Bovendien gaan ze zorgvuldig en planmatig met uw diverse spullen om.

‘’Ontruiming de Zwart is ook op zoek naar structurele partners in vastgoed, makelaardij of andersoortige bedrijven, voor het verkoop en verhuurklaar maken van woningen of bedrijven’’

Indien u waardevolle spullen of meubels wilt houden kunnen wij deze ook voor u verhuizen. De overige inboedel brengen wij voor u weg. Zo hebben uw spullen altijd een tweede leven bij de Kringloop en andere organisaties die deze inboedel en spullen aan mensen kunnen overdragen die dit goed kunnen gebruiken en soms hard nodig hebben.

Procedure verkoopklaar maken (huur)woning

Wanneer u een ontruimer inhuurt zal hij eerst op locatie komen om de woning te bekijken. Zo kan er worden ingeschat wat er moet gebeuren en wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Daarin nemen we uw wensen uiteraard mee. Wij zorgen voor een transparant plan zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zodra u akkoord bent met de offerte en ons plan van aanpak gaan wij aan de slag. Wij zorgen dat de woning volledig ontruimd wordt en laten deze bezemschoon achter. Indien u een van onze aanvullende diensten wenst te gebruiken voeren wij deze vervolgens uiteraard ook uit. Zo heeft u binnen no time een schone, ontruimde woning en heeft u veel zorgen bespaard.

Interesse in onze vakkundige ontruiming om uw woning verkoopklaar te maken? Wij komen graag met u in contact. Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Reviews over onze verhuizingen

5
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel. Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart. Ik kan kort zijn top geregeld allemaal. Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten