Met Ontruiming de Zwart ontzorgen wij u van het ontruimen van uw festival
Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Festival ontruiming en evenementen schoonmaak

Zoekt u een ontruimingsdienst die uw festival of evenementen terrein na afloop kan opruimen? Ontruiming de Zwart heeft jarenlange ervaring in het ontruimen van festivals en evenementen. Deze soort ontruimingen zijn heel anders dan bijvoorbeeld een woningontruiming en vergen ook een goede voorbereiding.

Een festival ontruiming is een grote, zware klus zowel fysiek als logistiek. Met onze ervaring en middelen zorgen we ervoor dat de ontruiming van uw terrein snel en efficiënt verloopt. Uiteraard laten we het terrein bezemschoon achter zodat het klaar is voor het volgende event.

festival-ontruiming-1

Festivalterrein schoonmaken

Het ontruimen van een groot terrein na een evenement of festival vergt een goede voorbereiding en de juiste middelen om alles te demonteren en af te voeren. Denk aan de stages, eettenten, sanitaire voorzieningen en hekken. Daarnaast ligt er vaak veel afval nog op het terrein. 

De vakmannen van Ontruiming de Zwart zorgen ervoor dat de demontage en ontruiming soepel en snel verlopen. Daarnaast ruimen we het terrein op zodat deze netjes en bezemschoon wordt opgeleverd. 

Wanneer u onze ontruimingsdienst wilt inschakelen komen we eerst langs om de werkzaamheden die moeten gebeuren in kaart te brengen. Aan de hand daarvan zullen we een vrijblijvende offerte opstellen. Hierin zijn we geheel transparant zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Bovendien kunt uw wensen en voorkeuren aangeven bij de intake. Deze zullen we meenemen in de offerte en het ontruimingsplan. Doordat we een flexibel inzetbare ontruimingservice zijn, kunnen we uw terrein ook in avonduren of weekenden ontruimen. Samen met u maken we hier ook duidelijke afspraken over. 

Heeft u spoed of heeft u een vraag? Neem dan direct contact met ons op!
 • 24/7 bereikbaar voor contact
 • Landelijke service & flexibel inzetbaar
 • Ook beschikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Specialist in spoedontruiming en ontruimen in 1 dag
 • Wij rekenen geen voorrijkosten

Professionele festival ontruiming

Ontruiming de Zwart is dé specialist op het gebied van diverse ontruimingen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor de ontruiming van magazijnen, tuinen en bedrijfspanden.

We beschikken over veel ervaring en een professionele werkwijze. Hiermee leiden we iedere ontruiming in goede banen. Bij ons staat service en uw tevredenheid op één. Een klus is dus pas geslaagd als u tevreden bent.

Wilt u graag gebruik maken van onze ontruimingsdienst om uw festivalterrein op te ruimen? Neem contact met onze op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor de ontruiming te bespreken.

festival-ontruiming-2

Reviews over festival ontruiming

5
Ze werken heel hard en het waren gezellige werkers. Ze hebben prima werk geleverd

Linda ’t Hart

5
Een professioneel bedrijf dat dingen waarmaakt wat ze zeggen

Danny Voskuil

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied
 • Altijd goedkoper dan de woningbouw
 • Ook in de avonduren en in het weekend
 • Landelijk en flexibel inzetbaar
 • Spoedontruiming specialist
 • Vrijblijvende offerte aanvragen
 • 24 uurs beschikbaarheid
 • Servicegericht en planmatig
 • Geen voorrijkosten