Woningontruiming specialist met jaren ervaring

Vraag een gratis offerte aan!
Wij antwoorden binnen 24 uur.

Ook landelijk beschikbaar. Zonder voorrijkosten!

Vast bedrag, geen extra kosten
24/7 bereikbaar voor contact
Specialist in spoedontruiming

Het project in het kort:

Het leven brengt onverwachte wendingen met zich mee en soms staan we voor uitdagingen die we ons nooit hadden kunnen voorstellen. Een van deze uitdagingen is het ontruimen van een huis vol herinneringen, spullen en soms, helaas, ook veel rommel. In Rotterdam Zuid hebben we een bijzonder project aangepakt.

Onze verrichte diensten:

  • Meubels uitgeruimd.
  • Tapijt verwijderd
  • Bezemschone oplevering
  • opkopen inboedel

Landelijke service!

Geen voorrijkosten

Ontruiming bij een ware hobbyist in Rotterdam-Zuid

Onlangs werden we benaderd voor een project in Rotterdam-Zuid. De vrouw van wie het huis was, was een ernstige verzamelaar en realiseerde zich dat haar huis een onoverzichtelijke berg van spullen was geworden. Ons werd om hulp gevraagd bij het leegruimen van haar woning. Dit was geen gewone klus. Het vereiste een zorgvuldige aanpak, niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Ons team werkte nauw samen met de klant om te bepalen welke items bewaard moesten worden en welke weg konden.

Het huis was gevuld met bijzondere kunst bloemen, verschillende knuffels, oude kleding, verzamelobjecten en meer items die door de jaren heen waren verzameld door deze mevrouw. Ondanks dat deze mevrouw het erg moeilijk vond om afstand te doen van haar dierbare spullen, heeft ze de moed verzameld om contact met ons op te nemen en haar zorgen uit handen te nemen

Gallerij

Wij zorgen dat uw huis weer in goede staat is

De uitdaging was niet alleen het fysiek ontruimen van de woning, maar ook het respectvol omgaan met de emotionele waarde van elk object. We hebben ervoor gezorgd dat elk item zorgvuldig werd beoordeeld en, indien nodig, een nieuwe bestemming kreeg. Dit proces was niet alleen een ontruiming, maar ook een reis door de persoonlijke geschiedenis van de bewoonster. Het was een eer om haar te helpen bij deze moeilijke stap.

Uiteindelijk hebben we de woning volledig ontruimd en klaargemaakt voor een nieuwe fase. Dit project in Rotterdam-Zuid toont aan dat ontruiming meer is dan alleen het weghalen van spullen; het is een proces dat met zorg, respect en begrip moet worden uitgevoerd. Bent u ook in een situatie waarbij u hulp nodig heeft bij het ontruimen van een woning? 

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om u te helpen met een zorgvuldige en respectvolle aanpak.

4.8
Na het plotselinge overlijden van mijn jongste broer achter gebleven met een zwaar verontreinigde flat gevuld met allerlei rommel.Ik wist mij geen raad totdat ik de site tegenkwam van De Zwart.Ik kan kort zijn top geregeld allemaal.Ik zou ze zeker aanraden.

Erik van der Veer

4.9
Ik heb de zwart gebeld om te helpen met het leeghalen van me garage. Zelfde dag kwam er iemand langs om te kijken. Prijs was ik zeer tevreden mee. Gelijk een afspraak gemaakt. Zelfde week nog was me garage helemaal leeg bedankt nog jongens.

Liliane Fleurima

Wij bij Ontruiming de Zwart bieden een gratis inspectie om u op weg te helpen!