Waarom Ontruiming de Zwart

  • Altijd goedkoper dan de woningbouw
  • Ook in de avonduren en in het weekend
  • Landelijk en flexibel inzetbaar
  • Spoedontruiming specialist
  • Vrijblijvende offerte aanvragen
  • 24 uurs beschikbaarheid
  • Servicegericht en planmatig
  • Geen voorrijkosten

Landelijke service

Geen voorrijkosten!

Ontruiming de Zwart servicegebied

Woning leeg en schoon opleveren

18 april 2023 / Nieuws
Ontruiming de zwart blog leeg en schoon opleveren
Ontruiming de zwart blog leeg en schoon opleveren

Het is een vereiste voor de oplevering van uw huis: een zogeheten ‘bezemschone’ oplevering. Dat betekent dat u uw huur- of koopwoning op zijn minst zo moet opleveren zoals u hem zelf als koper of huurder zou willen aantreffen. 

Bij een verhuizing komt vaak al een hoop kijken, dus het uitbesteden van het leeg en bezemschoon opleveren van uw woning kan een interessante optie zijn. Ontruiming de Zwart is specialist in woningontruiming.

Woning opleveren

Zowel een huurwoning als koopwoning moet leeg en bezemschoon worden opgeleverd. De nieuwe huurder of koper van uw woning treft zo een compleet lege en schone woning aan. In de basis is het de bedoeling dat u de woning oplevert in dezelfde staat als waarin u de woning zelf heeft aangetroffen.  

Een ontruimingsbedrijf kan u ontzorgen in het leeghalen en bezemschoon opleveren van uw woning. De vakmensen van Ontruiming de Zwart willen u zo veel mogelijk uit handen nemen. We werken efficiënt en volledig transparant en zetten graag een stapje extra voor onze klanten. 

Twijfelt u over het inschakelen van een ontruimingsbedrijf voor uw klus? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen op de website of direct contact met ons opnemen. Wij werken flexibel en kunnen snel ter plaatse zijn om voor u een persoonlijke offerte op te stellen. 

Opleveren woning bij verkoop

Heeft u uw woning verkocht? Gefeliciteerd! U gaat binnenkort verhuizen en van u wordt verwacht dat u uw huidige woning verkoopklaar oplevert. Vaak zit hier een deadline aan vast. Steeds meer mensen kiezen voor een ontruiming door een gespecialiseerde firma. Ontruiming de Zwart kan uw woning na verkoop voor u ontruimen en deze precies volgens de gemaakte afspraken opleveren aan de koper. 

Opleveren huurwoning

In het geval van een huurwoning moet u deze vaak net zo opleveren als hoe het eruit zag toen u uw huurcontract tekende. De precieze eisen voor de oplevering staan beschreven in de opnamestaat. Vaak staat daarin bijvoorbeeld dat u de woning kreeg met witte muren zonder gaten, of met muren zonder behang. Dit betekent dat u de woning ook moet achterlaten met witte muren en zonder gaten of behang. 

Huis leeg laten opleveren

Bij Ontruiming de Zwart kunt u rekenen op een efficiënte en snelle ontruiming van uw huis. 

Onze vakmensen ontruimen uw woning aan de hand van uw opnamestaat en/of de afspraken die u heeft gemaakt met de koper of huurder van uw woning.

Wij kunnen uw inboedel voor u afvoeren, spullen die u niet meer wenst te houden direct voor u wegbrengen én kleine reparaties uitvoeren. Denk aan het verwijderen van vloerbedekking, het vullen van gaatjes en het herstellen van plinten die los zitten. Alles wat u wenst op basis van de opnamestaat.

Interesse in de ontruiming van uw (huur)woning? Zodat u met zo min mogelijk stress uw nieuwe woning kunt betrekken? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij werken flexibel.

Soorten ontruimingen en overige diensten

U kunt Ontruiming de Zwart ook inschakelen voor verschillende andere diensten, zoals complete bedrijfsontruimingen, spoedontruimingen en het leegruimen van uw tuin.

We kunnen u zo veel mogelijk uit handen nemen en streven naar een volledige ontzorging. Onze enthousiaste vakmensen zitten vol energie om de ontruiming zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Tevredenheid bij de klant staat bij ons op 1!